#WARGRUN -RUN SCHEDULE WEEK 6

God morgon mina finisar det är måndag! Dags för vecka 6 i #wargrun och nedan ser ni ert nya schema. Har man ännu inte hängt med så är det absolut inte för sent utan man kan börja på vecka 1 från och med idag och nedan hittar ni tidigare scheman:

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Vecka 4

Vecka 5

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa minst 3 valfria löprundor och under dessa lägga in minst 100 squats, 100 situps, 30 armhävningar från tårna och 30 burpees. Ni kan göra små stopp under löprundan och lägga in styrka när som eller köra allt efter, välj själva. 

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi!  Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpowerså vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder. 


//English: A new week and a new schedule is here. Below you find this weeks run schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. 

For experienced runners: I challenge you to do 3 optional run workouts + add 100 squats, 100 situps, 30 push ups, 30 burpees during your run. 

WHO WANTS TO JOIN? 

wargrun-week-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] Vecka 6 […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-05-04 07:04:22 http://idawarg.wearecube.se/2015/05/04/wargrun-run-schedule-week-7/
  Svara
 • I’m in! Dags att komma igång igen med träningsrutiner. Klockan står på 05:00 imorgon så en löprunda hinns med innan jobbet!

  Mimmi 2015-04-28 18:01:37 http://www.blogozine.net/mimmirosendahl
  Svara
 • Jag är med!

  Andrea Leijon 2015-04-27 15:45:14 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Hej Ida! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, men jag har en fundering. Av mina egna löparerfarenheter så har jag fått lära mig att man ska variera passen så mycket som möjligt med långpass, långa-&korta intervaller, fartlek m.m. När man kör dina intervaller så tränar man just nu bara långa intervaller och det innebär ju inte jättemycket variering förutom att man ökar med en minut i veckan.Finns det någon tanke bakom det?

  Amanda 2015-04-27 08:13:33 http://www.runningfitness.blogg.se
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Det är superbra att variera om man redan kan springa men #wargrun är upplagt för de som vill lära sig springa 30 min i sträck och för dem som kanske har löptränat innan men slutat och vill komma igång igen. Så har man aldrig innna sprungit är wargrun toppen att börja med och bygger upp kroppen på ett skonsamt sätt. Är man en van löpare redan så skulle jag absolut rekommendera ett annat upplägg 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-27 08:43:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!