TACK!

I helgen fick jag en kommentar som gjorde mig så otroligt glad… 

”Hej Ida! Det här kommer förmodligen låta precis som vad så många andra redan sagt till dig, men känner ändå att jag vill skriva några rader till dig… Jag är tjugotre år gammal och kämpar som så många andra kring vad jag ska göra i framtiden, vilken skola kommer jag komma in på, hur jag ser ut, hur jag “borde” vara och andra vardagliga – i tiden liggandes – problem. Och här kommer du in i bilden: Du är en sådan otrolig ljusglimt i mitt liv! Jag menar inte din blogg utan jag menar Du – på det sättet hur du ser på dig själv och hur du värnar om alla, både dina vänner, kollegor och oss på andra sidan bloggen. Att dag efter dag få ta del av bitar av ditt liv gör mitt liv så mycket lättare och roligare. Det känns helt ärligt (utan att vilja låta som en stalker) som att du är en vän, en person som man ser upp till, blir inspirerad av och många gånger finner tröst hos. Du är en sådan makalöst fin förebild för så många människor och du förtjänar all cred för att du är den du är! Du gav mig motivationen att börja kriga mot min ätstörning och fortsätter att pusha mig varje dag, utan att du själv vet om det. Och det var kanske det jag ville få fram i det här alldeles för långa meddelandet. Hoppas du läser detta, och tack för allt!”

De här orden gör mig mållös och att få höra det betyder så mycket för mig och gör att jag vet att jag valt rätt spår i mitt liv och ger mig motivation att fortsätta blogga. Ni säger att jag motiverar er och sprider glädje hos er varje dag, men jag vill att ni ska veta att NI mina älskade läsare gör samma sak till mig. Ni ger mig så mycket glädje och kärlek varje dag så STORT tack och massa kramar och kärlek till er! ♥

//English: A swedish comment. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Wow vilken fin kommentar! Den förtjänar du verkligen efter allt jobb du lägger ner på alla dina medie-kanaler. Jag kan bara håla med 🙂 Tack för all inspiration!

  Em - mitt liv på NZ 2015-04-28 04:38:04 http://emsliv.wordpress.com
  Svara
 • Finaste Ida! Den underbara kommentaren satte precis ord på mina tankar också. Hela du och din blogg är en sådan inspiration, och det känns verkligen som att du är en vän som hela tiden finns där och som man kan se upp till och söka sig till. Så tusen tack allt ditt engagemang och all tid du lägger ner! Kramar <3

  alma 2015-04-27 21:51:39
  Svara
 • Du är absolut de orden Ida! 🙂

  Jessica 2015-04-27 19:33:30 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej fina Ida!! Du är en sån inspiration.

  Jag är 16 år o tränar 10 ggr i veckan då Jah tränar fotboll på hög nivå, då 7 av dessa träningar är fotboll o 3 är styrketräning. Jag räknar hur mycket protein osv Jah får i mig så Jag inte bryter ner mig osv, jag har varit strikt med maten sen i julas ungefär och äter ytterst sällan godis o bröd. Men trots detta ser jag knappt några resultat, hur hårt jag än kämpar, mitt mål är lite definierade muskler, var tror du det kan bero på?
  Kran

  Carro 2015-04-27 14:11:28
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej Carro och tack snälla 🙂 <3 Det är väldigt svårt för mig att säga då jag skulle behöva se exaktvad du äter och tränar. Hur tungt kör du när du tränar styrka? Vad kör du för övningra? Får du kontakt med rätt muskler när du tränar? Äter du tillräckligt med mat? Allt det spelar in. Sedan är vi alla olika men jag personligen har svårt att bygga muskler när jag tränar cardio. Krävs väldigt mycket mat då det går åt mycket energi åt cardioträningen. Kram Ida

   idawarg 2015-04-27 17:26:12
   Svara
 • Hej Ida!! Jag är en tränande, hälsosam tjej på fjorton år och jag har några frågor till dig!!

  1. Jag känner mig aldrig tillfredsställd efter jag ätit om man kan uttrycka sig så. Jag äter mycket och tydligen tillräckligt mycket då jag inte går ner i vikt… Vad kan denna känsla bero på?

  2. Jag undrar när man börjar bygga muskler på riktigt om man säger så? När man är yngre bygger man ju muskler men inte på riktigt, eller hur fungerar sånt?

  Super blogg! Kram

  JF 2015-04-27 13:31:06
  Svara
  • Svar på JFs kommentar.

   Hej och tack 🙂 1. Vad är det du äter? Får du i dig tillräckligt mycket bra fett och protein. Testa öka mängden av det. Det hjälper för mig.
   2. Oj det är svårt att svara på då vi alla är olika men när du växt klart. Innan det kan man absolut träna styrketräning men gärna då med fler reps och lägre vikt så man inte skadar skelett och leder. Kram Ida

   idawarg 2015-04-27 17:28:20
   Svara
 • Jag kunde inte ha sagt det bättre själv faktiskt. Du känns verklig som en vän som bara råkar vara i fel stad som mig. Den där vännen som jag vet finns där och pushar i alla väder 😀 jag vet att om jag skulle råka springa på dig på stan så skulle jag hälsa som till vilken annan vän som helst även fast vi aldrig har setts innan haha
  Du är en klippa och en fantastisk människa,ta hand om dig så som du säger åt oss att ta hand om oss <3

  camilla 2015-04-27 12:43:52
  Svara
  • Svar på camillas kommentar.

   Åh tack fina du vad glad jag blir <3 Haha ja springer du på mig på stan så skrik på mig och kom fram och hälsa 🙂 Så kul när det händer! Kramis

   idawarg 2015-04-27 17:29:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!