NYTTIG GLASS – RECEPT

Vänner, jag har en ny favoritsajt som heter Fyndiq. Herregud jag går loss där inne och speciellt med saker till köket! Har klickat hem allt från muffinformar, vattentillbringare, mixer och en glassmaskin. Här kommer en video med recept på 2 grymt goda glassar som jag gjort med DEN HÄR mixern och DEN HÄR glassmskinen.

Nyttig Hallon/blåbär och mango/kokos glass! MUMS!

(Video i samarbete med Fyndiq.)

//English: Here is a new episode of Idas Kitchen and a recipe on healthy ice-cream. Its not eng sub yet but will try to fix it soon. Love, I

youtube-subscribe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Gick in på hemsidan och letade efter glassmaskinen, men hittar den inte 🙁 kan du inte länka sidan? 😀

  Katherine 2015-04-29 19:40:52
  Svara
  • Svar på Katherines kommentar.

   Här är en länk till glassmaskinen https://fyndiq.se/search/?q=isglass&search=enter#734742-zoku-glassmaskin Kramis 🙂

   idawarg 2015-04-29 20:12:14
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har tränat nu i lite över ett år och har funderar lite på det här med pwo’s. Jag känner mig ibland väldigt trött på gymmet och står mest gäspar vid vissa tillfällen. Så skulle va bra med en lite extra kick ibland. Är pwo’s nåt du använder eller rekommenderar?
  Tack för en grym blogg, den ger mig dagligen inspiration att fortsätta träna och sträva efter ett hälsosammare liv!
  Kram.

  Louise 2015-04-27 04:24:43
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Pwo är inget jag använder eller rekommenderar. De innehåller oftast väldigt mycket skit. Jag skulle istället kolla på vad anledningen till din trötthet är? Har du fått i dig tillräckligt med mat? Har du sovit ordentligt? Visst känner man sig trött ibland men ta då istället en kaffe innan 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-04-27 08:49:27
   Svara
 • Hej ida!
  Tack för en riktigt bra blogg! jag är en väldigt trogen läsare och har varit det i något år nu! 😀 Måste säga att smoothieglassen såg så otroligt god ut! måste testa någon dag 😀 Men, över till min fråga:
  Jag håller på med ett arbete och hade därför gärna velat höra din åsikt om fitnessband (fitbit, vivofit, jawbone up osv). Hade du velat ha ett? vad har du för åsikter om dem? Det hade tillfört lite bra perspektiv till min uppsats om jag fick höra vad just du, som bär stor kunskap om hälsa och träning tycker om dessa banden. 🙂

  Emma 2015-04-27 01:18:31
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3
   Ja glassen var magisk! Jag använder inte någon av banden så kan tyvärr inte uttala mig.
   Ha en fin dag! Kramis

   idawarg 2015-04-27 08:54:14
   Svara
 • Hej Ida!

  Som vanligt, tack för en otroligt inspirerande blogg!

  Har en fråga; Vid vilken ålder får man svårare att gå ner i vikt och även att bygga muskler (som tjej). Jag förstår att detta är individuellt men rent generellt? Jag vet att detta låter väldigt fånigt men jag känner mig stressad att komma i form innan jag är 25 (är 19 nu), för att det känns som att efter det kommer det bli mycket svårare att få till en snygg kropp. Hur är det egentligen? När går förbränningen ner för tjejer rent allmänt? Jag har som många andra tjejer mycket komplex för min kropp och är rädd att det snart är för sent att göra något åt det, haha..

  Hoppas du förstod min fråga.
  Kram kram

  Johanna 2015-04-26 21:38:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!