Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 3

Wohoo bästaste dagen på hela veckan är här, MÅNDAG! Äntligen dags för ett nytt schema i #WARGRUN och nu vecka 3. Jag är tokpeppad på denna veckan och nya schemat och hoppas ni också är det? Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpower så vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder. 

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat de 2 första veckorna av utmaningen så kan man börja från början då ni hittar föregående veckor nedan.

Vecka 1

Vecka 2

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa efter samma schema som nedan bara att ni kan jogga som uppvärmning istället och sedan springer ni så snabbt ni kan 2 min för att sedan springa i ert vanliga tempo i 1 in x 30 min. Jogga/gå som nedvarvning.

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi!


//English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. 

For experienced runners: I challenge you to do the same program as below but jog as a warm-up instead of walk and then I want you to run as fast as you can 2 min and run in your normal tempo in 1 min x 30 min. Run or walk as a cool down. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

week-3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • […] Vecka 3 […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-04-13 07:04:13 http://idawarg.wearecube.se/2015/04/13/wargrun-run-schedule-week-4/
  Svara
 • Jag är på, alltid!! Redan gjort 2/3!!

  Elin 2015-04-09 22:30:26 http://goodandgreen.disciplin.se
  Svara
 • Jag är med 😀

  Jennifer 2015-04-08 22:24:33 http://jjennaa.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida
  jättebra blogg:)
  jag är inte så mycket för att springa ute utan tänker att tillämpa detta på löpbandet istället:) tänkte på intervallerna skall man springa jättefort när man väl springer, eller är det mer joggingtempo som gäller på löpbandet också? dum fråga kanske men jag tänkte att jag ställer den i alla fall:)
  Ulrika

  Ulrika 2015-04-07 22:03:58
  Svara
 • Hej ida först vill jag säga att jag tycker du är fantastisk och läser din blogg varje dag. Jag hade jättegärna velat prova Wargrun men så fort jag springer så får jag ont i mina benhinnor och jag tycker detta är jättetråkigt finns det något man kan göra för att kunna bli av med problemen. Det händer varje gång jag springer och jag kommer inte långt förrän det börjar göra ont. Kramis

  Sandra 2015-04-07 11:25:26 http://sandysweet.bloggplatsen.se/
  Svara
 • Har gjort veckans första pass utav wargrun och blev så förvånad när jag faktiskt orkade springa mer! Så kul att se att kroppen klarar mer än vad man tror! 😀

  Prietha 2015-04-06 20:42:12 http://prietha.blogg.se
  Svara
  • Svar på Priethas kommentar.

   Wow och grymt jobbat! Schemat i Wargrun är så bra och skonsamt och du kommer märka vilken utveckling du kommer göra. Ska bi kul att följa dig 🙂

   idawarg 2015-04-06 20:43:02
   Svara
 • Är såklart med denna vecka också! Hur brukar du äta innan ett konditionspass/innan du springer? Äter du som du gör innan ett styrkepass? Väntar du en längre period mellan mellanmålet och konditionspasset än du gör vid ett styrkepass? Hur länge väntar du? Haha många frågor…

  Linnéa 2015-04-06 18:18:35
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Innan styrkepass gillar jag att vara mätt och äta tätt inpå. När jag ska springa gillar jag inte det utan brukar ta något lätt som ex. en frukt eller som igår lite choklad (Haha) och sedan äta lunch eller middag direkt efter. Kramis

   idawarg 2015-04-07 09:09:11
   Svara
 • Jag är med och kör week 3 också! Himla kul och grymt bra idé de här med wargrun!! 😀

  NATTA 2015-04-06 13:20:38 http://natta.for.me
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för grym inspo och motivation!!
  Jag brukar träna styrketräning ca 3 dagar i veckan + ca 3 dagar då jag går på olika gruppass. Jag vill så gärna börja med wargrun men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det, har hört att det inte är bra att träna både styrka och kondition på samma dag? har du något bra tips?:) kram!❤

  amanda 2015-04-06 13:18:47
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Jag skulle byta ut något gruppass mot löpningen. Sedan kan du köra styrka och cardio samma dag men dela upp dem i 2 pass. Idag ex. så körde jag rygg styrketräning nu på morgonen och senare ikväll blir det löpning. Kör hårt kramis

   idawarg 2015-04-06 13:58:02
   Svara
 • Runkeeper funkar hur bra som helst för att hålla koll på intervallerna! 🙂 idag ställde jag in 5 min uppvärmning och sen 2 min medeltempo och 1 min långsamt x 10! Så säger hon till när det är dags att springa 🙂 Jag som inte sprungit på länge tycker förövrigt wargrun är grymt! Märker redan att jag orkar mer i spåret. Kram!

  Stina 2015-04-06 11:13:17
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Åh bra tips! Visste inte att man kunde ställa in intervaller där. Perfekt och tack för tipset 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-06 13:56:33
   Svara
 • Vet inte om det är något fel på mina ögon – men ser verkligen inte vad det står på bilden, utöver det som är i orange/beige? 🙁

  Petra 2015-04-06 11:12:24
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Oj vad konstigt? Jag ser tydligt vad det står. Men i alla fall 10 min power walk, 2min löpning, 1 min power walk X 30min och sedan nedvarvning 5 min power walk. Kramis

   idawarg 2015-04-06 13:56:02
   Svara
 • Hej Ida 🙂 jag är van löpare och tänkte haka på wargrun (ska bli spännande). Jag tänkte köra mina intervaller ute nu när det börjar bli vår men tänkte kolla om du använder någon speciell app eller hur du gör när det kommer till att kolla klockan mellan intervallerna? Har du några tips ?:) hoppas du haft en bra påsk. Och du är en sån himla inspiration och motivation. Massor med kramar

  Sanne 2015-04-06 09:37:00
  Svara
  • Svar på Sannes kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Tyvärr jag har inte hittat någon bra app än :S Jag kör med klockan på min telefon fortfarande. Kan hojta till om jag hittar någon 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-06 10:05:36
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Finns en grym app som heter ‘seconds’, helt gratis och man kan ställa in vilken typ av intervaller man vill.

    Hanna 2015-04-06 13:47:35
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Åh den har ju jag. Har bara inte kommit på hur man använder den 🙂 Ska testa nu! Tack för tipset! Kram

     idawarg 2015-04-06 14:02:00
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Hej! Jag vet än sjukt grym app, har tipsat om den på min blogg. Hehe, jag är en liten nykomling inom bloggandet, men alla måste ju börja någonstans. Tillbaka till appen. Den heter Runify och den är helt underbar. Du kan koppla den till Spotify så att den spelar upp din spellista. Dessutom väljer den låt efter dit löptempo och om du kör intervaller väljer den en lugn låt under vilan och en snabbare under intervallen. Den är också noga med att säga till när du ska börja springa igen och när det är dags för vila. Du kan även använda appen på dina långpass… Älskar verkligen den appen!

      Amanda 2015-04-11 19:57:13 http://www.runningfitness.blogg.se
      Svara
 • Det står ”week 2” på den här också, bara så att du vet liksom! Tycker det är jättekul med wargrun då jag nyligen bestämt mig för att få upp konditionen.

  Moa 2015-04-06 09:15:58
  Svara
Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!