GÅRDAGENS VIDEOINSPELNING

IMG_5665.JPGIgår var jag på Stadium Kungsgatan hela förmiddagen och spelade in videos ni alldeles snart (förhoppningsvis ikväll) kommer att få ta del av. Så himla roligt och jag blir ju helt galen när jag är inne i affären hur sjukt mycket fina kläder de har! Vill ju bara plocka med mig allt de har! 🙂 För er som gillar löpning och vill ha grymma tips på allt som hör där till kommer verkligen att uppskatta dessa videos 😉 Kommer hända mycket kul och snart kommer det ett lopp ni kan signa upp er på tillsammans med mig så jag hoppas ni är sjukt peppade och kör på för fullt med #WARGRUN?! 🙂

//English: Yesterday I was at Stadium all morning recording some videos I will show you soon. So fun and they had so much nice clothes that I just wanted to buy them all! For those of you who like running there will be a lot of good tips so stay tuned.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej fina Ida!

  Tack för grym inspiration! Har en fråga som skulle vara intressant att få svar på, nämligen vad du anser om deff respektive bulk? Är det något du skulle rekommendera, om ja – varför och hur går man till väga? Om nej – varför inte?

  Kram!

  Anonym 2015-04-01 18:05:33
  Svara
 • Den där färgen var du urläcker i! Stark rosa, snyggt!

  Diana 2015-04-01 15:22:45
  Svara
 • Hej! Jag har börjat träna inför mitt första lopp, vårruset i slutet av maj och tittade precis till din blogg, jättebra verkligen och jag blir superpeppad! 🙂 Det skulle vara jätteuppskattat om du har möjlighet att svara på en liten fråga jag har. Hur ofta ”kan/bör” man löpa i veckan om man är nybörjare? Jag har ok grundkondis och kör en del pass och spinning etc men inte ren löpning. Vill inte riskera att bli skadad eller så men vill ändå komma igång ordentligt undrar vad som är ok? Just nu är min plan 2ggr i veckan, en gång distans ca 5km och ett intervallpass (30 min exklusive upp&nedvarvning), hoppas du har möjlighet att svara 🙂 Kepp up the good work! /M

  Madeleine 2015-04-01 14:15:45
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Hej och vad kul att du hittat hit 🙂 Vad kul med ett lopp och det kommer komma massa härliga videos framöver med bra tips på allt man ska tänka på med löpningen. Nästa vecka kommer ni även kunna få ställa frågor till en löparcoach så missa inte det. Men jag kan ge mitt svar på frågan och det är individuellt. Vissa kan träna flera gånger i veckan och vissa bara 1-2 gånger. Jag rekommenderar verkligen att följa schemat i #wargrun som är upplagt just för nybörjare och för att man ej ska bli överansträngd. 🙂 Har du kollat det upplägget? Kramis

   idawarg 2015-04-01 15:56:13
   Svara
 • Nyligen börjat följa dig på instgram och inland här på bloggen, har avverkat första veckan på wargrun, jag avskyr på löpa och hela livet tänkt att jag inte är skapad för de, men nu ska jag verkligen försöka att börja tycka om de och hoppas att jag inte tappar lusten inom kort. Hahah

  Linn 2015-04-01 11:42:39
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Men å vad kul och välkommen hit! Wargrun schemat är verkligen det bästa om man vill börja springa och jag lovar dig att du kommer klara det! 🙂 Vi kör tillsammans 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-01 12:34:40
   Svara
 • Ska bli kul att se 🙂 Springer på för fullt med #wargrun. Precis avverkat pass två i vecka 2 😀

  Josefine 2015-04-01 09:59:34 http://josefineedquist.blogg.se
  Svara
 • Vad fin du ser ut, så snygg, hoppas allt gick bra. !

  Diana D 2015-04-01 08:21:57 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!