HUR FÅR JAG KONTAKT MED RUMPAN?

front-squatsquestion answerHej ida :D jag har verkligen problem med att få kontakt med rumpan när jag tränar. Hur ska jag göra för att få bra kontakt? Jag vill ju ha den där grymma träningsvärken i rumpan :P

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Du är inte ensam om det här problemet och jag har skrivit flera inlägg om det här tidigare så här har du lite tips…

Hur får jag kontakt med rumpan?

Hitta kontakt med rätt muskel

Hur hittar jag kontakt med rumpan?

Vilka övningar får man bäst kontakt med rumpan?

//Question/snswer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 18 år. Jag tar studenten nu i sommar och har några extra kilo på kroppen som jag vill få bort. Jag äter ordentligt då jag alltid har tränat, men sötsuget är stort. Jag vill inte stoppa i mig en massa godis, men vet inte hur jag ska få bort det.
  Har du några tips?
  Kram!

  Nathalie 2015-03-30 14:23:41 http://nathalieschiller.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Jag har skrivit flera inlägg om hur man blir av med sötsuget så sök på det uppe i sökrutan här på bloggen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-31 08:48:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!