THIS WEEKS #WARGRUN

IMG_5572.JPGIMG_5573.JPGIMG_5576.JPGIf you want to follow anyone on the pics above you´ll find them in #wargrun and #wargpower on instagram. 

God underbar söndag mina fina vänner! Själv har jag tvingat upp mig tidigt trots att jag somnade vid 2.00 igår. Den där tidsomställningen gjorde inte jetlagen bättre om jag säger så. haha. men men dags att ställa om dygnet på riktigt! I alla fall GRYMT JOBBAT i veckan! Så himla mycket inspiration i våra hashtags. Wohoo. Hur har veckan gått för er som kört #wargrun? Har det varit lätt jobbigt? Imorgon kommer vecka 2 upp men missade man vecka 1 så kan man börja på den imorgon istället så missa inte en ny grym vecka i #wargrun imorgon!

//English: Good wonderful morning my sweethearts! God job with the challenge this week. So much inspiration in #wargrun and #wargpower! Wohoo. Tell me about the week? Anyone who joined #wargrun? Tomorrow week 2 starts but if you missed week 1 you can start on week 1 tomorrow. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jätte rolig utmaning! Började som vanligt i sista stund förra veckan så sprang första på fredag, andra på lördag och söndagen var jag inte allt för pigg efter reunionfest på lördagen, så cyklade en mil istället. Men idag startade jag vecka två, gick bra öven om vädret inte är något vidare att vara ute och springa i. Men roligt är det 😀

  Jenny 2015-03-30 17:53:54 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Veckan gick rätt bra 🙂 körde 4 pass, men självklart var det lite jobbigt då man inte har sprungit något sen i somras. Men det lär väl ta sig lite nu dom kommande veckorna, ska bara orka hålla igång motivationen ! 🙂

  Jennifer 2015-03-29 12:59:40
  Svara
 • Det har varit i lagom tempo den här veckan tycker jag. Känns skönt att komma igång med löpningen igen! Längtar efter nästa veckas utmaning!

  Louise 2015-03-29 11:01:54
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ja men vad härligt att höra! Älskar detta schema. Så skönt och behagligt 🙂 Ser fram emot att ha dig med nästa vecka 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-29 11:30:59
   Svara
 • Hej Ida! Kan jag börja med vecka två imorgon, även fast jag bara har hunnit sprungit två gånger den här veckan? Har verkligen haft jättemycket med träningar och matcher, och min kropp har inte orkat med mer… Kram!

  Anonym 2015-03-29 09:49:59
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Självklart kan du göra det! Du har nog sprungit en he del under dina träingar och matcher och tränar du mycket sedan innan så kommer det ej vara några problem 🙂 Ser fram emot att ha dig med imorgon! Kramis

   idawarg 2015-03-29 10:03:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!