ATT GÖRA CHINS

ida-warg-träningsblogg2ida-warg-träningsbloggida-warg-träningsblogg1

I fredags körde jag ett riktigt härligt ryggpass! Trots jetlag kände jag mig riktigt stark och klarade av mina chins bra. Har slarvat med dem en de senaste månaderna så har stannat lite i min utveckling men ska lägga på ett kål och köra chins minst 1 gång i veckan framöver. Att klara av att dra upp sig själv är sådan grym känsla och det får mig verkligen att känna mig stark! Brukar ni träna chins och pull-ups?

Efter passet så rullade jag lite på foamroller + stretchade. För er som vill ha en superspgatstretch så testa lägga upp ena foten på en rulle när ni stretchar spagat som på bilden längst ner 🙂

//English: This friday I did a really nice back workout! Even though I had jetlag I felt really strong and I manage to do my pull-ups very good. I´ve been careless with my pull-ups the last month but I will start to practice my pull-ups at least once a week from now on. To manage to pull myself up makes me feel so strong and I love it! Do you practice pull-ups?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • jag har precis ”upptäckt” att jag kan göra chins, wihooo 😀 har gjort negativa chins varje vecka i månader.. och nu har det gett resultat! kan göra 3*3 än så länge. grym känsla att kunna dra upp sig själv!!

  Nathalie 2015-04-06 16:44:44
  Svara
 • Ja! Brukar försöka lägga in en gång i veckan. Dock lägger jag fokus på ”handflatorna mot mig” (=chins på svenska?). Den andra varianten får jag konstigt nog bara jätteont av när jag försöker.

  linnéa 2015-03-31 19:08:56
  Svara
 • Hi! I love your blog so much, it’s so inspiring and motivating. I have a question. How can I train pull-ups when I’m not able to do one at all? And the same goes with push-ups. Please help me! <3

  :) 2015-03-30 21:27:49
  Svara
  • Svar på :)s kommentar.

   Hi sweetie and thank you so much! 🙂 You can try excentric chins/pull-ups when you jump up and resist on the way down. You can also use a rubber band. You have a video on my youtube channel –> https://www.youtube.com/watch?v=U9QuQOyrylk&list=PL4nEz_ACMgWWbReOO_E9XEcVztyrgVnuO&index=29

   idawarg 2015-03-31 08:38:30
   Svara
 • var har du köpt dessa fina tights? 😀

  emilia 2015-03-30 12:58:03
  Svara
 • Min man har börjat köra chins vilket har gjort att jag också vill kunna det. Men chins är svårt, så jag startar med pull-ups istället och arbetar där ifrån. Just orkar jag knappt 3×3, men det är alltid en start!

  http://matsdotter.shapemeup.se

  Frida 2015-03-30 10:00:18 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja men det är en grym start! Pull-ups brukar vara lite lättare för tjejer men det är ändå tungt! Grymt jobbbat och kör hårt! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-31 08:55:34
   Svara
 • Hej Ida! Kan du inte berätta hur man ska gå till väga om man har som mål att kunna gå ner i spaga? Hur man kanske ska stretcha och så? Kramar

  emma 2015-03-30 08:32:35
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Stretcha varje dag. Du har bra stretchvideos på min youtube http://youtube.com/idawarg som du kan följa. Kramis

   idawarg 2015-03-30 09:02:00
   Svara
 • Gillar du provocerande bloggar? Kika då in på min blogg och se hur jag blir den nya Kissie 😉

  Lebanezzas 2015-03-30 05:22:33 http://lebanezzas.se
  Svara
 • Pöss & kram mvh Carro ( se kommentaren ovan 🙂 )

  Carro 2015-03-29 21:11:12
  Svara
 • Hej fina Ida! Har precis kommit hem ifrån Rumänien där jag hälsat på en kompis som pluggar till veterinär där! Hon e vegan å hon har inspirerat mej till att bli vegan ifrån att ätit mjölkprodukter å fisk innan men inte kött… Känner mej jättepeppad men skulle bara vilja veta vilka produkter jag nu ska ersätta mjölk keso kvarg etc som jag storkonsumerat innan!! Känner ju till sojaprodukter…
  Vet att du inte äter mjölkprodukter å gluten?! Vill inte att det ska vara för hög fetthalt i tex sojayoghurten lr sojamjölken…
  Har du ngt tips? Är det Holistic du använder som ersättning för allt ? Kan man dricka deras proteinpulver om man ej äter mjölkprodukter? Oerhört tacksam för svar så jag kan få bästa starten på min nya vegan livsstil – å jag vet att du är den bästa duktigaste på detta

  Carro 2015-03-29 21:09:16
  Svara
 • Grymt fin blogg du har, blir alltid lika peppad av det du förmedlar!
  Du skriver ofta att du äter choklad och jag är lite nyfiken på vad det är för choklad? Känns som att det är lätt att hamna i sockerfällor även fast man väljer mörk choklad som nu sägs vara så nyttig. Vad bör man satsa på för variant och vad bör de innehålla riktigt?:)

  Lovisa 2015-03-29 20:45:17
  Svara
 • Hej fina Ida! jag har så svårt att få utveckling på benen.. överkroppen mycket men benen och rumpan händer det inget med.. lessnar, vill inte ha stor överkropp. Har du något tips? har dragit ner på cardion och ökat kosten men känns som mina styrkepass för överkroppen utvecklas men inte min benpas, trotts jag kör dem 2 ggr/ v… Tack för grym blogg fortsätt såhär! <3

  julia 2015-03-29 20:42:35
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Låter som du beskriver min träning 🙂 Haha nej men jag har också så svårt att bygga muskler på benen. Vi alla är olika och har olika lätt. För mig hjälper bäst tung styrketräning basövningar blandat med maskiner där man kan lasta på mycket vikt + mat + lite cardio. Testa det. Kramis

   idawarg 2015-03-29 20:52:20
   Svara
 • Hej Ida! Lyssnade precis på avsnittet av fitnesspoden du gästade och jag måste bara berätta för dig hur fantastisk du är. Du är förmodligen en av de smartaste tjejerna som sprider så mycket glädje och vill att alla ska må bra. Höll nästan på att börja gråta så glad du gör mig. Är SÅ glad att du finns och är en offentlig person inom hälsovärlden. Morgonyoga och säga snälla saker till mig själv varje morgon är bara två saker som du har fått mig att göra. Tack för att du finns Ida! Kram <3

  Marinda 2015-03-29 20:40:58
  Svara
  • Svar på Marindas kommentar.

   Hej Marinda och tack snälla för de orden! Nu var det du som gjorde mig så glad så jag fick en tår här 🙂 Det glädjer mig verkligen att höra! Stor kram till dig! <3 <3

   idawarg 2015-03-29 20:46:56
   Svara
 • Chins hade jag verkligen velat göra men mina armar är så fruktansvärt svaga och för att inte tala om axlarna. Är bra tränad i övrigt, stark mage, rygg samt uthålliga ben som jag springer maror, halvmaror och milen med i helt okej takt. Om du har några supertips (förutom att öva och öva) för axlarna hade jag gärna tagit emot dem. Är så svag att jag bara orkar 5 reps med 3kg’s hantel i axelpress och det är ju inte bra någonstans.

  pilla 2015-03-29 19:18:16 http://runwayp.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   Jag förstår vad d menar och jag kan säga att du inte är ensam. Det är väldigt många tjejer som är supersvaga just i axlarna. Ett supertips är Pole Dance men vanlig gymträning är grymt. Militärpress, hantelpress, armhävningar, hantellyft åt sidan, rotation mm är grymt att köra mist 1 pass i veckan. Kramis

   idawarg 2015-03-29 20:37:00
   Svara
 • Om jag vill göra nyttigt fika utan socker o.s.v. kan jag då använda kakao? Är kakao som ”godsaken choklad” eller fungerar det mer som en krydda typ? 🙂

  Milko 2015-03-29 18:56:40
  Svara
 • Hej ida!
  Brukar läsa din blogg ofta men aldrig kommentera, ville bara säga att jag tycker att din blogg är otroligt inspirerande och du ger mig massor av träningsmotivation och tips! Tack för det 🙂

  Sanna 2015-03-29 18:47:12
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Men å tack vad jag uppskattar din kommentar! Så kul att höra och ser fram emot att höra mer från dig 😉 Kramis

   idawarg 2015-03-29 20:34:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!