SOCIALA MEDIER OCH UTSEENDEFIXERING

IMG_5149.PNGFör någon vecka sedan så gästade jag Fitnesspodden där vi pratade om bla. sociala medier och utseendefixering mm. Ni kan lyssna på avsnittet HÄR.

//English: Its a podcast in swedish. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Är du emot skönhetsoperationer och så? För Alexandra har väl gjort det, hur ser du då på det?

  Mia 2015-03-28 22:11:52
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Väldigt många av mina vänner har opererat sig och det är absolut inget jag har något emot. Det är deras kroppar och deras val och trivs de bättre med att fixa till något så bryr jag mig inte ett dugg om det 🙂

   idawarg 2015-03-29 11:13:48
   Svara
 • RESULTATET AV HÅRFÄRGNINGEN! Vilken färg blev det??

  http://nouw.com/hanshen/resultatet-av-harfargen-18321422

  Hanna Wetterqvist 2015-03-28 12:49:44 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga om kost. Jag tränar rätt mycket och äter väldigt hälsosamt året runt. Men har på senare tid på sociala medier börjat lägga märke till hur mycket kolhydrater jag äter jämfört med många andra. Läser saker som ”1 dl kolhydrater antingen till frukost, lunch eller middag”. Jag själv äter gröt till frukost, råris till lunch och rotsaker till middag. Utan det känner jag mig aldrig tillräckligt mätt och småäter riskakor till slut ändå! Har jag vant min mage med för mycket kolhydrater?

  Kram!

  Johanna 2015-03-28 09:12:59
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Lyssna inte på sociala medier. Det låter som en mycket hälsosam kosthållning och ungefär så som jag äter. Känns det bra för dig så håll fast vid det. Kramis

   idawarg 2015-03-28 10:39:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!