HEMMA IGEN

Miami-becah-ida-warg-1miami-beach-ida-wargida-warg-miami-becah-2Puh nu är jag hemma i Sverige igen efter en sjukt jobbig flygresa! Det var ungar som skrek och turbulent hela vägen så inte många timmars sömn men jag biter ihop idag. Vill komma in i dygnsrytmen så fort det går då jag har mycket roligt jobb inplanerat framöver. Wohoo! Har verkligen haft det grymt kul med mina tjejer och jag älskar Miami och åker gärna tillbaka! Pga. lite sömn och jetlag blir det ingen träning idag. Måste lyssna på kroppen så den får återhämta sig. Hoppas ni mår bra finisar? Hur går det med #wargrun? Springer ni för fullt? Kramis, I

//English: Puh finally home again after a long flight. Didn´t sleep so well so this day was a tuff one but Im fighting to keep awake because I want to get rid of the jetlag as soon as possible. I had a great time in Miami and I really want tog go back soon! Wohoo. I feels great to be back home and there will be no training today because Im too tired. How about you sweeties? How´s #wargrun? Do you run? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Många härliga MIA bilder. Skulle rekommendera en lugn löprunda ute i friska luften efter en långflight. Bästa återhämtningen.

  pilla 2015-03-27 07:22:16 http://runwayp.com
  Svara
 • Vart har du köpt bikinin? 🙂

  Rebecca 2015-03-26 23:43:59
  Svara
 • Hej Ida! Måste först bara säga att jag älskar din blogg och att du är min största inspirationskälla, både när det gäller träning, mat och kläder. Jag följer dig på mikz och ser ibland att du äter choklad som mellanmål. Vad är det då för choklad? Och ungefär hur mycket äter du? 🙂
  Kram!

  Olivia 2015-03-26 21:03:31
  Svara
 • Wow, you look awesome! Cool, that you have a great time with your girls in such an great, sunny place 🙂
  My day was not so great: Today I visit an orthopedist and he told me, that my backache are from my stomach, more exact my intestine…it is a in disbalance and transmitted in the back…and my face because of the fact that on blemished skin! So now I have to go to the physiotherapist and I have a diet plan: no alcohol, softdrinks, only chicken and fish and I’m not allowed to eat granulated sugar…Not so difficult for me, but I’m a little bit confused because of the sugar fact…and it is so heavy to find out which kind of sugar is in the food…do you know: naturell yoghurt, lowfat quark is free of this sugar, right? it is only milk sugar, isn’t it? Maybe you have an idea where I wouldn’t think that granulated sugar would be in??! And do you know what synthetic food is?
  Thank you and welcome home 🙂

  Melanie 2015-03-26 20:26:27
  Svara
 • Vilken fin topp 🙂 Vart har du köpt den?

  nina 2015-03-26 20:17:00
  Svara
 • Skönt att vara hemma igen efter flygresan! Skulle också gärna vilja åka till Miami, var där när jag var liten men skulle vilja åka tillbaka igen 🙂
  http://www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-03-26 20:13:35 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Kämpa på med o vända på dygnet 🙂 Sprang mitt andra pass igår och det känns riktigt kul, det tredje blir nu i helgen 🙂

  Natta 2015-03-26 19:40:59
  Svara
 • jag vet inte vad jag ska göra, jag hatar min kropp och mitt ansikte så mycket att jag inte står ut längre. jag vill bara bli liten, och det är fel.

  Amanda 2015-03-26 19:05:22
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Men vad ledsen jag blir att höra. Vi alla känner så ibland och det är bara att öva på självkänslan varje dag. Du är vacker och fin som du är glöm inte det <3

   idawarg 2015-03-26 20:16:58
   Svara
 • asså man blir ju så glad av dig! så underbart söt är är ju, lyssnade precis på fitnesspodden när du var med, du insprerar verkligen!

  frida 2015-03-26 18:16:16 http://nouw.com/frida
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!