MATEN I MIAMI

kycklingsallad-1-ida-warg kycklingsallad-ida-warg

Jag vill inte påstå att Miami har varit någon matsensation direkt. Maten är ganska dyr och varken god eller äcklig. Har inte velat gå tillbaka till ett enda ställe förutom 1. Pura Vida heter det och är ett surfhak med massa god mat! De har även en hel meny med bara massa Acairätter. MUMS! Igår var vi där och käkade middag och jag tog en Bowl med spenat, selleri, grönt äpple, gurka, kyckling och getost. Hur gott!? Kommer äta alla mina måltider på detta ställe innan vi åker hem 🙂

//English: I really dont think the food is nice here in Miami. Its expensive and just not so nice but now I found one place called Pura Vida that is so good! They have a whole menu with just Acai. Love it! Yesterday I took a bowl with spinach, celery, green apple, cucumber, chicken and goat cheese. Yummie! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vad tråkigt att maten var sådär. Det roligaste när man är ute och reser är ju att testa nya goda rätter!

  Mio 2015-03-26 17:56:14 https://miosagoland.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Mios kommentar.

   Ja jag vet mat är en stor del av resan tycker jag med. men men vi hittade ett bra ställe i alla fall 🙂

   idawarg 2015-03-26 20:18:46
   Svara
 • Hej finaste du! Jag har funderat! Är det verkligen skillnad på träningskläder från tex H&M och kläder från tex Nike som kostar flera 100kr mer. Jag tycker själv att tex tröjor kan det vara skillnad på (vissa ”andas” bättre). Men jag tänker främst på tights. Är det sant att speciella (och ofta dyrare) kan hjälpa dig prestera bättre vid träning och varför i såna fall? Vad finns i dem som inte finns i de billigare alernativen..? Kramar

  emma 2015-03-25 11:23:03
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma! Nej det är inte så stor skillnad och träningsresultaten blir inte bättre i ett par dyrare tights utan det beror på din träning och inget annat hur resultaten blir 🙂 Jag älskar att blanda både dyrare och billigare träningskläder 🙂 Välj de du gillar bäst 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-25 11:26:02
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag tycker man märker skillnad i kvalité, tex köpte jag billigare tights men de började lukta svett väldigt fort även fast jag tvättar dem (såklart) så känns inte så fräscht medans mina från Nike har jag haft i flera år tills de bokstavligen blev utslitna 🙂

    Cissi 2015-03-28 11:04:26
    Svara
 • Asso, ja blir typ sjuuukt sur på såna farbroder lixom?? http://nyheternasverige.se/pojke-slogs-medvetslos-av-pung/

  Silly 2015-03-25 10:56:21 http://nyheternasverige.se/sillys-blogg/
  Svara
 • Ser fantastiskt gott ut!

  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-03-25 10:11:30 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • MUMS, ser ju otroligt gott ut!! kram

  FITNESSBYERICA 2015-03-25 09:34:01 http://fitnessbyerica.se
  Svara
 • Hej Ida! Vilken inspiration du är! Jag har en fundering kring vilka muskelgrupper jag bör prioritera när jag lägger upp mina träningspass? Just nu tränar jag 3 gånger i veckan. Pass 1: rygg, Pass 2: Bröst/kondition, Pass 3: Ben/3 magövningar.
  Hade gärna velat få med axlar och biceps/triceps osv, men får inte tillräckligt med tid beroende på jobb och gymmets knasiga öppetider.. Så, om du har 3 dagar/veckan med träning, vilka muskelgrupper hade du prioriterat? Kramar

  A 2015-03-25 09:12:04
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Det låter som en bra plan och du kan lägga till någon axelövning i tex bröst/kondition och armövning i rygg. Kram

   idawarg 2015-03-25 11:15:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!