MINA BÄSTA TIPS FÖR ATT KLARA AV ATT STÅ PÅ HUVUDET

stå-på-huvudet-ida-wargstå-på-huvudet-ida-warg-1ida-warg-stå-på-huvudetNågot som jag verkligen älskar och som är skönt är att stå på huvudet. Jag vet inte varför men har alltid haft lätt för att stå på huvudet men tänkte ändå försöka ge er lite tips på vad man kan tänka på för att lyckas.

//English: Something that I really love is head stand. I dont know why but I always thought it is was to do headstand but here is my best tip to manage.

1. Börja med att sätta händerna i golvet och gör en trekant med huvud och händer. Blir mer stabilt då. // Start by putting your hands on the floor and do a triangle with head and hands.

2. Försök att sätta knäna på armbågarna och balansera. // Try to put knees on elbows and keep your balance.

3. Försök inte att svinga upp benen utan satsa på att kunna lyfta dig upp kontrollerat till ett huvudstående. // Try not to swing your legs up, lift you up with control into a headstand.

4. Träna upp core musklerna så att de blir starka så de kan lyfta dig upp. Att stärka upp inner core är grymt. HÄR är en grym övning för det. // Strengthen your inner core. HERE is a good exercise.

5. Öva varje dag i minst 10 min. Övning ger färdighet 🙂 // Practice every day at least 10min. Practice makes perfect 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!