ALKOHOL OCH TRÄNING

nykterist-javisstFlera av er har frågat mig på senaste om vad jag tycker om alkohol och träning och det är ett ämne jag har skrivit om flera gånger innan och ni hittar de inläggen här…

Hur ser jag på alkohol?

Alkohol är en drog och ett gift.

Nu ska vi prata alkohol.

Hur står jag emot alkoholen?

//English: Links to diffrent posts about alcohol and training. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • ÅH vad jag är imponerad att man kan stå emot alkohol sådär. Jag har slutat dricka nästan helt pga träning och att jag mår så sjukt dåligt utav det. Kan bli illamående under kvällens gång redan och det känns verkligen som ett gift.

  Men vill bara säga att du är GRYM som kan stå emot, speciellt när du går på event och roliga tillställningar när alla andra dricker. Du är en stor inspiration och så fort jag tappar motivation går jag in här 🙂 så TACK!

  Amanda 2015-03-06 10:15:18
  Svara
 • Hej!
  Jag måste bara säga att du är grym som står på dig och vågar välja bort alkoholen trots att folk tycker något annat – du är en inspiration!! Jag dricker inte heller mer än några få gånger per år men tycker att det kan vara väldigt jobbigt att stå emot när andra tjatar. Så TACK att du skrivit dessa inlägg och för att du står på dig!!
  Kram

  Rebecca 2015-03-05 16:24:03
  Svara
 • Alltså Ida, du är för cool, älskar din blogg! 😀
  Fler borde va som du, WOOPWOOP!

  http://kostlabb.blogg.se/

  Liisa 2015-03-05 15:30:12 http://kostlabb.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida. Jag är 170 cm lång och väger just nu mellan 50-52 kg. Vilket är för lite… för ett år sedan tränade jag mer och vägde då 56,57 kg. Jag är väldigt trött och när jag kommer hem ifrån jobbet så måste jag vila eller sova en stund. Även fast jag sover nästan 8 timmar per natt. Jag tränar inte lika mycket längre, pga att jag känner mig för trött och inte känner något träningssug. Orkar faktiskt inte göra så mycket alls efter jobbet.. och har inget jätte stressigt eller tufft jobb.
  Vad kan jag göra för att lägga på mig lite vikt, känna mig piggare och orka mer?.. har du några tips?
  Jag äter normalt, men äter bara 3 måltider om dagen. Verkar ha väldigt bra ämnesomsättning. För jag går inte upp i vikt även om jag äter onyttigt eller så.
  Äter lite mellanmål när jag kommer hem kl 17. Då har jag inte ätit sen lunch vid 11 och är rätt hungrig då. Men är svårt att komma på bra mellanmål som man kan ta med till jobbet. Får inte vara för komplicerat.
  Tacksam för svar! kram

  Sofia 2015-03-05 10:00:16
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Jag har bästa lösningen till dig, ät mer! Både vikten och tröttheten beror på att du äter för lite. Kroppen får helt enkelt inte den energi den behöver. Du måste ta tag i det och lösa problemet och planera din mat för det är inte värt att gå runt trött som en zombie. Kolla min app i MIkz där hittar du en receptbank under R i menyn + att jag varje dag skriver matdagbok så där kan du få lite tips på vad du kan äta och hur mycket 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-05 19:17:27
   Svara
 • Hej!
  Jag är 17 snart 18 och har aldrig druckit. Jag har valt det själv eftersom jag tränar så pass mycket och vill bli bättre inom fotbollen och gymmet. Men jag känner en press från de andra och de vill få med mig på fest, jag vill inte pga av drickan. Jag vet att man bara kan umgås men det med drickan sätter sig i mitt huvud. Jag blir nervös och får ångest inför att fylla arton då det enda folk pratar/frågar om är krogen och att man ska gå ut. Jag vill inte det då det inte intresserar mig. Studenten vill jag inte ens tänka på… Men jag tror att allt det här bygger på mitt dåliga självförtroende och min dåliga självkänsla, jag har haft en ätstörning, har ett sista besök kvar på sjukhuset. Att jag inte har börjat dricka förr är för att jag då var rädd för alla kalorier de innehöll och blev livrädd för att bli fet. Men nu är det för att inte min träning ska bli bortkastad. Jag läser din blogg varje dag och du inspirerar mig! Jag har kännt mig så töntig när jag tänker på det här med dricka men när jag läser vad du skrivit så kan jag sträcka lite på ryggen. Så tack för att du kan skriva sånt här och hjälper samhället att stå upp för sig själva lite mer och inte känna sig så ensamma. Tack tack tack du är en stor förebild! Massor av kramar
  Clara

  Clara Wiik 2015-03-05 09:49:55
  Svara
  • Svar på Clara Wiiks kommentar.

   Hej Clara och tack för din kommentar! Det glädjer mig att höra att jag kan hjälpa till och jag vill bara säga STÅ PÅ DIG! Vill du inte dricka så srick inte. Det är du som är cool och har rätt och inte de andra. Alkohol är ett gift och det är vansinnigt hur vi människor konsumerar det. Jag vet att man får ta skit om man väljer att vara nykter men senare i livet kommer de som ifrågasätter dig komma på bättre tankar så var modig och stå på dig! Skickar styrkekramar <3

   idawarg 2015-03-05 19:20:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!