THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_4399.JPGIMG_4398.JPGIMG_4400.JPG

Elin

Jessica

Ellen Schutz

Ida

Sara

Sanna Eriksson

Liisa

Louise

Netti

Isabell Persson

Sandra Dirfors

Wilma Gunnari

Emma

Fredrika

Sofia

S A R A

Alma

Jennifer

Marie

Karin Jansson

Paulina

Molly Olsson

Johanna Sjöö

Nora Bååth

Wohoo så jäkla grymma ni är! Det var riktigt svårt att välja ut favoritbilderna ur #wargpower på instagram denna veckan men ovan ser ni mina favoriter från veckan och även länkar till alla bloggar som deltagit denna vecka. Burpees är så galet jobbigt så grymt jobbat alla! Imorgon kl 7.00 kommer en ny härlig utmaning upp så håll utkik och jag hoppas ni alla är på!? 🙂

//English: Wohoo you are the best! Above you can see my favorite pictures from this weeks #wargpower on instagram and also links ta all blogs who participated. Burpees is so hard, puh! Tomorrow a new challenge is coming up 7.00 so stay tuned! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida! Va kul att du gilla så många av våra bilder! 😀 vi har ju ingen blogg men hade varit super kul om du kunde länka till vårt instakonto -> millanochmallan 🙂
  Tack för en super bra blogg! kram

  millanochmallan 2015-03-03 06:26:13
  Svara
 • Hej! Åh va kul att du gilla våra bilder!:) vi har ju ingen blogg men tror du att det går att länka till värst instakonto millanochmallan istället? Kram! Tack för en superblogg!:)

  Millanochmallan 2015-03-03 05:30:51
  Svara
 • Åh vad roligt att min bild kom med!

  Louise 2015-03-01 22:26:50
  Svara
 • Det var riktigt tufft och kul att vara med på din utmaning. Jag ser fram emot nästa vecka!

  Sara 2015-03-01 14:27:50 http://www.saraforsberg.wordpress.com
  Svara
 • alltså… ska träning handla om att posa och spänna musklerna framför spegeln eller känslan inombords. en hårfin gräns och ibland är jag rädd att folk gör samma misstag som jag själv gjort. tack ida för att du inspirerar! önskar att fler förstod att träning ska vara mer än att fylla bekräftelsebehovet. önskar att JAG förstod det. kramar

  Ellen 2015-03-01 14:20:19
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Tack finis vad glad jag blir att höra. Självklart ska träning handla om välmående och det gör tyvärr inte ofta det och det gäller att jobba på självkänslan varje dag. Du är vacker glöm inte det Kramis <3

   idawarg 2015-03-02 11:02:03
   Svara
 • Hej Ida! Jag har funderat på en sak väldigt länge nu. Hur viktigt är det att äta varierat egentligen? Jag hör ganska ofta att man måste äta varierat för att lyckas med sin träning. Stämmer det? Jag kan inte påstå att jag äter särskilt varierat. Det blir mycket kyckling och lax med tillbehör som potatis/ris och sallad som broccoli, spenat, rödbetor, avokado, vitkål m.m. Är det viktigt att äta varierat? Och vad kan jag i så fall göra för att utveckla mina måltider?

  Amanda 2015-03-01 12:14:01
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Ja jag har ockås alltid snöat in mig på grejer men att variera är det viktigaste för att slippa magproblem allergier mm. Försök i alla fall att hitta 4 olika att varierna mellan. jag har alltid haft problem med att variera frukost men nu har jag 4 olika alternativ jag varierar mellan. Kolla min matdagbok i Mikz om du vill ha mer tips 🙂 Ladda ner här http://getmikz.com/wargpower

   Kramis

   idawarg 2015-03-02 11:00:49
   Svara
 • Vilken härlig bildboost!
  Så pepp på söndagsträning nu.
  http://kostlabb.blogg.se/

  Liisa 2015-03-01 10:45:15 http://kostlabb.blogg.se/
  Svara
 • Denna utmaningen va verkligen jättekul, och jobbig! Kände mig jätteglad när jag blev klar i fredags, haha 🙂

  Fredrika 2015-03-01 10:36:26 http://brottarfreddie.webblogg.se
  Svara
 • Hallå nummer fem är inte Sara utan Miranda Källhage!! Den bilden på tjejen i spegeln alltså 🙂

  Amanda 2015-03-01 10:18:22
  Svara
 • Jag blev väldigt sugen på att testa ditt recept på ”ACAI BOWL”. Det verkar dock väldigt svårt att få tag på ”Macacos acai” som ska va till receptet, vill bara prova så vill helst inte göra en stor grej av det. Finns det något liknande som jag kan använda som ett nyttigt alternativ, fast också gott? Som jag kan hitta på en ICA-butik typ? 🙂

  Milko 2015-03-01 10:05:36
  Svara
  • Svar på Milkos kommentar.

   Acai är väldigt speciellt så jag skulle rekommendera att i så fall köpa frystorkad Acai i hälsokosten och mixa med frysta blåbär och fryst banan så du får den krämiga känslan. Kramis

   idawarg 2015-03-02 09:29:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!