GRYM RUMPÖVNING – SIDOGÅNG MED GUMMIBAND

IMG_3773.JPGIMG_3774.JPGI mina benpass så brukar jag alltid ha med sidogång med gummiband som är grymt bra för att stärka upp de mindre rumpmusklerna. Har fått så många frågor o jag kan visa denna övning så här kommer den nu. 🙂

Ta ett gummiband och ställ dig med fötterna ihop på mitten av det och korsa bandet och sträck det. Ju hårdare sträckt desto jobbigare blir det. Puta ut rumpan och ta ett stort steg rakt åt sidan. I denna övningen är det superviktigt att inte vinkla ut fötterna utan håll dem parallellt  och vicka inte på höften i stegen. Jag brukar köra 15/sida X 3 och då bränner rumpan! 🙂 Kör hårt! Puss, I

//English: In my leg workouts I use to do side walk with rubber band and its so good to strengthen the small butt muscles. I´ve got so many question about this exercise if I can show it and here it is 🙂 Take a rubberband and put your feets togheter on the middle and cross the rubberband. Take a big step straight to the side and keep your feet parallel all the time. I use to do 15/side X 3 and my butt is burning! 🙂 Happy Workout! Love, I

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] 12 hip lifts with barbell 60kg (pic. 3) + 20/side side walk with rubber band  X […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-04-09 18:04:06 http://idawarg.wearecube.se/2015/04/09/bentraning-4/
  Svara
 • […] bäst kompakt med och för mig är det höftlyft, Wargens buttkiller (övning på video ovan), sidosteg med gummiband mm. Vill du bygga muskler så kör tungt 6-12 reps och är du ute efter smala långa muskler så […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-03-19 12:04:05 http://idawarg.wearecube.se/2015/03/19/hur-far-jag-en-snygg-rumpa/
  Svara
 • Bestämde mig för att avsluta mitt benpass i torsdags med denna övning och din ”buttkiller” herregud vad det bränner idag haha! 😀 Tack för en superfin blogg med massa inspiration. Kram!

  Cassandra 2015-02-27 19:54:28
  Svara
 • Men jag älskaaar denna övning! Får sån sjukt bra kontakt. Tack för en bäst blogg <3

  Lina 2015-02-26 23:19:39 http://bodenlina.devote.se
  Svara
 • Haha omg den ger träningsvärk!

  Jessica 2015-02-26 11:29:40 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Den här frågan hör inte till inlägget, men vad använder du för nån sorts typ av stekpanna när du steker dina pannkakor? Behöver verkligen en stekpanna som jag kan steka med kokosolja i utan att allt fastnar. Vill även tacka för en riktigt grym och inspirerande blogg! 🙂

  Maria 2015-02-25 23:15:17
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har tränat ordentligt på gymmet (ca 3-6 gånger i veckan) sen i höstas och jag älskar det verkligen! Jag längtar till gymmet och åker dit så ofta jag hinner, men jag har börjat tappa motivationen till att kämpa när jag väl är där eftersom jag inte känner att min träning går framåt längre. Jag får till exempel nästan aldrig träningsvärk längre, vilket gör att jag tappar motivationen ännu mer då jag ser träningsvärken som en ”belöning” för bra träning. Dessutom har jag helt tappat motivationen till konditionsträning, och varje gång jag ställer mig på bandet går tiden otroligt långsamt och jag ger upp efter 5 minuter. Jag undrar alltså om du har några tips på hur jag ska få tillbaka min motivation och hur jag ska träna för att känna att jag ser resultat och att träningen går framåt igen!
  Tack för en riktigt inspirerande och bra blogg!

  Hanna 2015-02-25 22:47:16
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack för din kommentar! jag svarar dig i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-26 18:34:03
   Svara
 • Älskar denna övning! 😀

  //nouw.com/100kitchenstories

  Paulina 2015-02-25 21:08:09 http://nouw.com/100kitchenstories
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag skrev till dig för säkert ett år sedan om min då ”nya” diagnos, IBS. Du rådde mig då att utesluta både gluten och mjölk. Då jag som så många andra älskar mina mjölkprodukter ville jag inte ge upp dessa innan jag provat allt annat. Gluten slutade jag dock med, och vilken skillnad!! Jag blev en helt ny människa! Jag hade äntligen energi igen! Dock var magen fortfarande kaos.
  Efter många om och men hittade jag och fastnade helt för fodmap-kosten. Vet inte om du hört om den eller ej, går ut på att utesluta vissa typer av kolhydrater som jäser i magen/svårnerdbrytbara osv.
  Så under ett år åt jag enligt fodmap-kosten vilket gjorde en enorm skillnad. Från att ha varit sjukskriven i månader och på gränsen till att bli akut inlagd på sjukhus till att kunna jobba och plugga utan att sjukskriva mig en endaste dag pga magen!
  Efter ett år med detta kände jag dock att det inte var tillräckligt bra. Visst mådde jag så pass bra att jag kunde jobba/plugga utan större problem men fortfarande med en mage som såg ut att vara gravid i sjätte månaden vissa dagar och med enstaka rejäla kramper och illamående.
  Bestämde då att nu är det dags för mjölkfritt! Och TACK Ida! Mjölk är något som jag inte klarar av och mår nu ännu bättre efter att ha slutat med mjölk sen årsskiftet.

  Ville bara berätta att du hjälpt mig och inspirerat mig till att göra detta. Du visar att det går att leva utan gluten och mjölk (vilket jag tyckte var samma som en dödsdom för bara något år sedan!) och jag vill bara tacka dig!

  Emelie 2015-02-25 20:52:03
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie och tack snälla för din kommentar vad det glädjer mig att höra! Det är sådanat kommentarer som gör att jag vill fortsätta blogga foreller! 🙂 <3 Grattis och stor kram på dig! <3

   idawarg 2015-02-26 18:29:41
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga angående träning. Jag ÄLSKAR verkligen att träna, men jag upplever (till skillnad från många andra) att jag kan bli väldigt nedstämd av träning. Jag blir ofta OERHÖRT trött och får ofta stark huvudvärk. Jag vet verkligen inte vad det här kan bero på, men om det fortsätter så här så vet jag inte om… det är värt det? Jag vill känna mig pigg och glad och vill inte känna att träning gör mig trött. Har du någon aning vad det här kan bero på? Kram!

  Tove 2015-02-25 19:41:10
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   hej Tove! Min första tanke var, äter du ordentigt? Träning tar mycket energi och får du inte i dig tillräckligt så kan man absolut bli trött och nedstämd då man bryter ner kroppen. Kanske du borde testa att äta mer? Kramis

   idawarg 2015-02-25 20:44:19
   Svara
 • Älskar den där övningen. 🙂 Den bränner så härligt i rumpan!

  Neta - träning och hälsa 2015-02-25 18:11:50 http://netas.nu
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!