CHOCOLATE CHIP OAT COOKIES – RECEPT

IMG_3024.JPGIMG_3025.JPGIMG_3027.JPGIMG_3026.JPGIMG_3028.JPGAlltså jag har hittat mina favoritkakor, havrekakor med banan och choklad! MUMS säger jag bara 🙂 Så lätta att göra och så goda. Jag gjorde mina med väldigt många chokladknappar och enligt min smak så blir det ju godare ju mer choklad man har i 😀 Haha. Men vill man inte ha så söt kaka så kan man miska chokladen eller ta bort den helt.

//English: I found my favorite cookies, chocolate chip oat cookies! I just say YUMMIE 🙂 So easy to do and so tasty! I did mine with a lot of chocolate and according to me it becomes tastier the more chocolate 😀 Haha. But if you want them with less sugar add less chocolate or without. 

Chocolate chip oat cookie

1 banan // 1 banana

2,5 dl havremjöl // 2,5 dl oat flour

en nypa havssalt // a pinch of sea salt

en nypa vaniljpulver // a pinch of vanilla powder

1 msk riven kokos // 1 tbsp grated coconut

mörka chokladknappar // dark chocolates buttons 

Gör så här: Mixa alla ingredienser utom chokladknapparna i en matberedare. Rör sedan ner chokladknapparna med en sked. Rulla bollar och tryck ut små kakor på ett bakplåtspapper. In i ugnen i 10 min på 175 grader. Låt svalna.

Proceed like follow: Mix all ingredients without the chocolate in a food processor. Stir into the chocolate with a spoon. Roll small balls and push out into cookies on a baking sheet. Put in the oven 10 min in 175 degrees.

mikz

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] Chocolate chip havrekaka […]

  Svara
 • Hej 🙂
  Kan inte du visa när du gör dessa i din youtube kanal?
  Kram

  Hanna 2015-03-05 17:15:42 http://hannaromlin.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Först vill jag bara tacka för att du och din blogg har verkligen motiverat mig till att börja träna och leva ett hälsosammare liv! Jag har börjat träna efter varit väldigt stilla i ungefär 1,5 år pga depression och andra anledningar. Men har aldrig tränat speciellt mycket bara lite olika sporter osv. De första jag tänkte göra tillsammans med väldigt lätt styrketräning är att få upp min kondition lite, den är verkligen på 0 just nu. Jag kan knappat springa 10min utan att känna mig slut. Jag brukar powerwalka rätt mycket men skulle så gärna vilja kunna springa ah. Så jag undrar om du har nå tips på hur man kan få bättre kondition?

  Kram

  Louise 2015-02-25 05:50:22
  Svara
 • Efter att ha googlat lite ser jag att du redan skrivit ett inlägg om kosttillskott, ibland är man för snabb 🙂 Blir en Holistic-beställning. Tack för att du sprider så VETTIG information om träning och kost. Många andra hemsidor och bloggar är för fokuserade runt dels utseende, svältande dieter och produkter som bara handlar om att tjäna pengar men kanske inte är det optimala för kroppen. Jag gillar de tips och råd du gett till tjejer på senaste om att ha en hälsosam inställning till träningen (och maten!), det är så många tjejer som känner för hög press och då är det lätt att ta det till en osund nivå, då är det viktigt att människor som du finns 🙂 Stor kram!

  Klara 2015-02-25 05:26:59
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej från Örebro som älskar att träna. Sen ett år tillbaka bor jag i Säffle och tränar på ett litet gym. Sen jag flyttade hit har jag fått ett helt nytt problem. Jag är van vid att träna på stora gym bland mycket folk där alla är i sin egen träningsbubbla. Men de små gymmen här gör att jag inte klarar att träna som jag vill. Så fort det är någon mer på gymmet ställer jag mig bara på löpbandet även om planen var styrketräning. Jag tycker att det blir så jobbig stämning när man bara är ett fåtal personer som tränar bredvid varandra så då kan jag verkligen inte fokusera på vad jag ska göra. Nu har jag nästan funderat på att sluta gymma, jag som egentligen älskar det. Har du nåt knep för att fokusera på sig själv på gymmet och stänga ute de andra?

  Tack för bloggen!

  Hanna 2015-02-24 23:35:49
  Svara
 • Väntar med spänning på ditt inlägg om majeriprodukter och deras negativa påverkan! 🙂

  lena 2015-02-24 23:20:52
  Svara
 • Jag blir alltid så inspirerad av dig, du är verkligen grym Ida!! 😀 Jag skulle gärna vilja ha tips på några nyttiga och snabba mellanmål 🙂 Tacksam för svar 😀

  Frida 2015-02-24 23:14:29
  Svara
 • De där kakorna låter riktigt goda!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-02-24 21:18:56 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Gott & enkelt recept! 🙂

  Nea 2015-02-24 21:04:00
  Svara
 • Tack för din blogg nu! Eftersom det är fastatid nu så fastar jag från sötsaker och onyttigheter en tid. Började idag. Och din blogg är redan till stor hjälp;)

  clara 2015-02-24 19:56:05 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Herrejisses vad gott, har längtat efter ditt recept 😀

  Kan man göra havremjöl på eget sätt? Så dyrt att köpa 🙁

  Mikaela 2015-02-24 18:34:35
  Svara
 • Ursäkta mitt uttryck, men fy fan vad gott det såg ut 😀 Var får du alla idéer och recept ifrån? :)haha
  En fråga, vart hittar man sådana chokladknappar?

  nina 2015-02-24 18:19:29
  Svara
 • hej ida! jag har en liten fråga åt dig, Varenda gång jag tränar så får jag träningsvärk överallt förutom magen, spelar ingen roll hur mycket magövningar jag gör. vad kan det bero på? gör jag fel eller vad? förresten, vad goda kakorna ser ut.. ska testa nån dag:-)

  kram…:)

  sara 2015-02-24 18:16:49
  Svara
 • NY HEADER!
  http://nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-02-24 18:10:48 http://nouw.se/hanshen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!