BENTRÄNING

workut-tights-ida-warg1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

Hej mina vänner! Hur är läget idag? Jag har haft en grymt trevligt helg då jag varit hundvakt åt världens sötaste hund. Så himla mysigt att ha en lite vovve hemma! 🙂 Just nu ligger hon och sover så passar på att kolla lite nya träningskläder och måste tipsa om de här grymt snygga tightsen från Nelly som endast kostar 299kr st. Hur grymt!? Senare idag blir det möte på kontoret och efter det gymmet och benträning. Tagga tagga tagga 🙂 Puss, I

PS! Glöm inte gå in HÄR och änmäl er till tävlingen om att vinna en grym eltandborste från Oral-B. Tävlingen avslutas snart 🙂


//English: Hi my friends! How are you today? I had a really cosy weekend when I was a dog-sitter to the cutest dog in the world. So cosy to have a little dog at home 🙂 Right now she is sleeping so I take the opportunity to check out some new workout clothes. I just have to tell you about these tights from Nelly, just 299kr. How nice? Later today I have a meeting and after that its time for the gym and leg workout. Wohoo! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Tack för en grymt bra och peppande blogg. Älskar dina bilder och dina tips på hur träningen kan bli en del av vardagen. Jag har en fråga angående träningskläder. Jag letar efter tights eller träningsbyxor som har en ficka där en mobil kan få plats. Har ett par gamla från SOC som börjar falla sönder nu… Har du några tips? Vart har du din telefon om du tillexempel lyssnar på musik på löpbandet?
  Kramar!

  Stina 2015-02-24 18:50:55
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   jag har alltid mobilen i ett mobilarmband runt armen! då stör den inte alls under träningen 🙂

   Nathalie 2015-02-27 15:49:15
   Svara
 • Hur andra människor ser på mig! Fördomsfulla är alla och dömer automatiskt!
  http://nouw.com/hanshen/hur-jag-ser-ut-i-andras-ogon-17754757

  Hanna Wetterqvist 2015-02-23 16:35:13 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej!

  Jag har en fråga angående maten man får i sig under dagen. ”Huvudmåltiderna” som jag äter under dagen är nyttiga. Men sen när det kommer till mellanmål är jag slarvig och tillslut på kvällen så slänger jag i mig sötsaker och sånt. Är det för att jag äter för lite fett eller proteiner så jag inte känner mig mätt? Tycker det är så jobbigt… Jag tränar minst varannan dag och försöker gå ner i vikt.

  Hur ska jag göra? Vill inte gå upp mer i vikt! Har du tips på mellanmål och/eller saker man kan äta när man känner ett sötsug på kvällen?

  Hoppas verkligen att jag kan få lite hjälp…

  Astrid 2015-02-23 15:33:41
  Svara
 • nice!

  clara 2015-02-23 13:21:49 http://nouw.se/claratime
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!