RAW ICE-CREAM

raw-glass-1raw-glass-6

Alltså jag måste bara läska er lite med dessa bilder på mina RAW glassar jag gjorde förra helgen när jag hade besök. Den ena är choklad och den andra hallon/citron. Recept på båda kommer inom krort så håll utkik. Alla recept släpps först i min app i Mikz (där alla recept ligger samlade under R i menyn) så vill ni ha receptet innan så håll koll där. Ladda ner appen gratis HÄR.

//English: I just have to refresh you a little bit with these pictures of my Raw ice creams I did last weekend. One is chocolate and the other raspberry/lemon. Recipe for both comes soon so stay tuned. All recipes are released first in my app in Mikz (where all my recipes are gathered during R in the menu) so do you want the recipe before so keep checking there. Download the app for free HERE.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Har precis köpt min första påse med araminth-frön efter att ha läst hur frälst du är 🙂 Prövade att göra som med chiapudding, dvs ställde dem i blöt i kokosmjölk över natten vilket var gott! Men nu när jag börjar googla verkar det som att alla rekommenderar att de kokas – vet du varför och MÅSTE de kokas?

  Denise 2015-02-18 15:13:02
  Svara
 • Har precis käkat raw glass med banan och kakao. Hade glömt hur gott och enkelt det är! 😀 Bra när man är sötsugen

  nina 2015-02-17 22:05:19
  Svara
 • Guud vad gott!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-02-17 21:46:38 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej jag har två frågor till dig nu, 1. Ungefär hur lång tid brukar du spendera på gymmet? och när du varierar de olika övningarna mellan gångerna hur vet du när du ”tränat klart”, dvs. tränat tillräckligt för det träningstillfället?
  2. Hur försörjer du dig själv? Är bloggen ditt jobb eller studerar du? När jag läser din blogg så verkar det som att du har massvis med tid på dagarna till att gymma, alltså att du inte har ett jobb eller en skola att gå till.
  Kram

  Emma 2015-02-17 21:27:45
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 KRamis

   idawarg 2015-02-18 09:10:37
   Svara
 • Hej Ida!
  Nu har även jag åkt på den nästan obligatoriska vinterförkylningen och undrar om du har något bra och hälsosamt knep att bli frisk snabbare. Skulle även vilja passa på att fråga om det här med träning under sjukdom. Jag utesluter det helt när jag är sjuk men när ska man börja komma igång med träningen igen?

  Tack för svar och din blogg är helt underbar, Kram!

  Olivia 2015-02-17 20:57:38
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia! Sömn, bra mat, vatten och vila är det bästa, Sov bort sjukdomen 🙂 Stressa inte med att börja träna igen utan när du känner dig pigg och frisk så börja ta promenader och se hur det känns. Känns det ok så testa lättare styrketräning och känn efter. Krya på dig! Kram

   idawarg 2015-02-18 08:55:38
   Svara
 • shit vad gott det där ser ut, undra om det är svårt att göra eller om till och med JAG kan göra den ?
  Måste helt klart kolla upp receptet. Mums! Tack för tipset finis.

  D. DeMarkey 2015-02-17 20:47:32 http://demarkey.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!