RECEPT 6 NYTTIGA GODSAKER

IMG_5124helthy-chocolate-cookiechocolate-bananaquestion answerHej! Jag bor utomlands och försöker undvika kolhydrater i min kost. Jag har väldigt svårt att veta vad jag ska äta som mellanmål i t.ex. skolan eller efter träningar, alltså något som går att ta med och ha i väskan.

Dessutom undrar jag om du har några “nyttiga” fredagssnaks du kan tipsa om som passa som substitut för sötsaker?
TACK för en grym blogg

SVAR: Hej fina du! Det absolut smidigaste och bästa att ta med tycker jag är proteinpulver. Bara att lägga pulvret i shahen och fylla på med vatten eller mjölk så har du ett proteinrikt mellanmål. Komplettera även med en frukt eller lägg ner lite havregryn i shaken så har du en bra källa med kolhydrater till också. Andra saker som är lätt att ta med är tex Raw Food Bars, riskakor med nötsmör på, kokt ägg, avokado, nötter, nuturella torkade bär eller frukter, färska frukter, hemmalagade proteinbars mm. Allt detta funkar också som fredagssnacks.

Sedan har du några härliga recept på nyttiga godsaker här…

//English: Here is recipe on 6 healthy treats.

Raw Helathy Cheesecake

Healthy brownie

Healthy chocolate balls

Vegan choclate fudge with nuts and fruits

Peanut butter chocolate chip cookies

Healthy chocolate and banan snacks

mikz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Tack för härliga recept 🙂 Jag brukade ofta ha en bullrig och bråkig mage när jag ätit och hade i många år besvär. Av en ren slump när jag sökte på nätet för magbesvär för 2 år sedan, hittade jag en sida som hjälpte mig att bli fri från detta genom att vara noga med vad jag äter. Mvh Lisa
  http://gluten-celiaki.blogspot.com

  Liosa Davidsson 2015-02-09 10:25:16
  Svara
 • Hej jag har en fråga till dig! Jag är 14 år och brukar styrketräna hemma men nu vill jag göra något som tränar min kondition! Det är så att jag har en skada i mina knän och fötter och får därför inte springa, så då undrar jag om man kan träna sin kondition lika bra på andra sätt? Så som att ta en powerwalk?

  Förresten jag tycker du är grym! Kör på med vad du gör!

  Sara 2015-01-31 09:11:46
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack fina du vad glad jag blir! Power Walk är bra men även cykel, rodd eller crosstrainer om det funkar med din fot? Kramis

   idawarg 2015-02-01 10:16:56
   Svara
 • Hej Ida!, Har en fråga, jag tränar regelbundet 5-6ggr i veckan och har kombinerat det med bra kost men på senaste tiden efter träningen blir jag så grymt hungrig,
  och det är efter jag ätit middag. Det är som om jag äter och äter men blir aldrig mätt, och kan inte sova förens jag är mätt heller.
  Nu äter jag inte onyttig mat, men det kan bli en macka ena timmen, flingor andra timmen, en frukt tredje timmen osv. Har du något bra tips på vad man kan äta och verkligen bli mätt på? för får sådan ångest för att jag proppar i mig så mycket och småäter.

  Tacksam för svar 🙂

  Steffie 2015-01-30 22:21:18
  Svara
  • Svar på Steffies kommentar.

   Hej Steffie och tack för din kommentar! Svara på din kommentar inom kort i ett inlägg så håll koll. KRamis

   idawarg 2015-02-01 10:15:59
   Svara
 • Kul att ett av mina recept är uppskattat! 😀

  Jag har bytt blogg nu Ida, finns det möjlighet att du kan ändra bloggadressen på Raw Cheesecaken till nouw.com/100kitchenstories istället?
  Tack på förhand. Du är bäst!

  //Paulina från nouw.com/100kitchenstories

  Paulina 2015-01-30 22:03:39 http://nouw.com/100kitchenstories
  Svara
 • Hej Ida! Jag försöker bygga muskler och få en plattare mage. Under naveln står det ut och magen känns uppsvullen. Har du några tips på hur jag ska få magen platt? Vad kan man äta efter att man tränat? Är det bra med frukt, macka och mjölk? Kram! Din blogg är jättebra

  Evelina 2015-01-30 20:56:30
  Svara
 • Så himla bra att du tipsar!

  Jessica 2015-01-30 18:01:32 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Åh, är jättesugen på att prova receptet på Peanut butter chocolate chip cookies!
  Jag har en fråga som egentligen inte har med inlägget att göra, men har du tips på någon sportbh som ger bra stöd? Jag tycker det är så svårt att hitta någon som ger ett bra stöd nämligen… För övrigt så har jag nästan precis hittat din blogg och har kollat långt bak i arkivet och tycker du har en väldigt inspirerande blogg! 🙂

  Felicia 2015-01-30 15:08:16
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Ja de är galet goda och måste testas 🙂 Den frågan är inte till rätt person då jag har små bröst och använder nästan bara tunna toppar utan stöd så har inte så bra koll alls på sporttoppar med stöd. De flesta märken har olika modeller så fråga i butik efter någon med bra stöd.

   Tack snälla och välkommen hit 🙂 <3

   idawarg 2015-02-01 10:04:01
   Svara
 • Helt grymma recept! Måste testa cheescakeen!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-30 13:17:48 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag äter 5 st spirulina tabletter varje dag och jag såg du rekommenderade chlorella? Vad är det för skillnad? Bör jag börja med chlorella istället eller kan jag fortsätta med spirulina? Kram:-)

  Marie 2015-01-30 12:53:37
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej! Spirulina är också bra men chlorella är tydligen bättre då den innehåller alla näringsämnen man behöver 🙂 Att variera skulle jag säga är bäst. Kramis

   idawarg 2015-02-01 10:00:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!