Denna veckans recept kommer från Emma Instagram: @itsallaboutwellness. // This weeks recipe by Emma Instagram: @itsallaboutwellness.
Ingredienser: // Ingredients:
1 dl kokosflingor // 1 dl coconut flakes
1 dl solroskärnor // 1 dl sunflower seeds
1 dl pumpakärnor // 1 dl pumpkin seeds
2 dl havregryn // 2 dl oats
2 dl russin // 2 dl raisin
2 ägg (endast vitorna) // 2 egg whites
Nästa gång ska jag även testa att ha i kardemumma! // Next time I will try with cardamom
Gör så här: Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer till en kladdig massa. Forma massan till en fyrkant på plåt med bakplåtspapper & kavla ut. Baka i ugnen i ca 15 minuter. Skär kakan i fina bitar när de svalnat något eller gör det innan den går in i ugnen. Ät & njut! 🙂
Proceed like follow: Mix all the ingredients with a hand blender until sticky. Shape into a square on a baking sheet with parchment paper and roll it out. Bake in he oven for about 15 minutes. Let it cool and cut into pieces. Eat and enjoy! 🙂
–
Vill du också vara med i veckans recept, skicka in ditt bidrag till [email protected] (Minimum bildstorlek 1000px) // If you want to participet in this weeks recipe, send your recipe to [email protected]. (Min. picture size 1000px)
Gjorde dem nyss och de blev supergoda! Slängde i proteinpulver och ringlade över lite mörk choklad. Mumma!!
Ser riktigt gott ut!
Måste genast testa! Men hur många grader ska ugnen vara på? =)
jag hade ugnen på 175 grader, funkade jätte bra!
Smarrigt!
Saknar dock proteininnehåll. Ska testa att göra dom med proteinpulver i 🙂
Ja det är bara att stoppa ner prottepulver tror jag. Ska också testa det 🙂
Hej Ida! det jag nu ska skriva har ingenting med detta inlägget att göra MEN det är såhär att för ett par veckor sedan så trilla jag in på din blogg och har sedan dess fastnat och kollar dagligen dina inlägg. Jag tycker att den är helt super med tips på träning, mat, att du faktiskt svarar på viktiga frågor och kommentarer från dina läsare osv. Just därför valde jag att skriva det här nu och hoppas att du har tiden att ge mig lite hjälp.
Jag som många andra tänkte att nytt år, början till ett nytt hälsosammare liv. Jag skulle börja träna, hade tänkt mig gruppträning då jag vet att jag tycker att det är roligt, men pengarna tryter lite och min självdiciplin med hemmaträning är lika med noll näst intill. Mycket för att jag är rökare, har rökt i 9 år men har det senaste halvhåret försökt sluta, klarade 5 dagar men sen sket det sig. Jag vet dock att det är farligt och jag känner också att jag mår dåligt av det men ändå är det så himla svårt att sluta. Och jag känner att det inte är någon idé att börja träna fören jag har slutat röka för att det inte gör någon nytta då.
Så min fråga är, har du något tips, råd eller bara något som kan hjälpa mig lite på vägen? Jag är väldigt taggad på att börja träna och sluta röka men det har blivit något av en ond cirkel och nu mår jag dåligt av hela grejen i stället och känner det mer som ett tvång än ett mål och så orkar jag lixom inte bry mig mer fast jag innerst inne vill.
Tack på förhand!
Att tilläga är att i stort sett alla i min närhet är rökare och ingen jag känner eller umgås med tränar eller är intresserad av det direkt. Så det gör det lite svårare känns det som också.
Åh, va gott!!
http://fitnessbymalin.blogg.se/
Ja måste testa detta 🙂
Hej! Hur många grader har du på ugnen när du bakar av barsen? 🙂
Gå in och fråga Emma 🙂
Åh vad kul att du tog med mitt recept! Dom är verkligen galet goda. Ha en fin dag. Kram
Hur många grader ska ugnen vara på? 🙂
ja det såg så himla gott ut 🙂 Tack för receptet 🙂
Hej Ida, för längesen skrev du om Spirulina! Använder du dig av det i dagsläget? det är så mkt delade meningar om detta. Är det värt att testa på eller något du avråder? 🙂
Nej jag är känslig mot spirulina så använder mig av chlorella istället som är snäppet bättre än spirulina –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/chlorella-pulver-225.html
Okej 🙂 Tack, ska kika på detta!
Låter hur gott som helst!
Jaaa eller hur 🙂
Så gode de ser ut att vara! 🙂
www.healthymaja.devote.se
Ja jag vet så galet goda. De ska jag testa i veckan 🙂