MOT SVERIGE

IMG_1228.JPG

Bikini top – HERE // Bikini bottom – HERE

Så mina vänner nu är jag på flygplatsen och på väg hem mot Sverige igen. Har haft det helt amazing i Thailand men längtar faktiskt hem lite nu då jag inte varit hemma sedan i början av december förutom någon dag mellanlandning för att packa om väskan. Ska bli skönt att komma in i rutiner och att gå tillbaka till mitt rotationsschema på kosten då min mage ballat ur lite här av samma mat varje dag, dvs stekt ris och kyckling som jag inte kan få nog av. Denna våren bjuder på massa spännande saker och jag är taggad till tusen woop! Nu är det dags att flyga men har tidsinställt inlägg som kommer upp under dagen så häng kvar på bloggen 🙂 Kramis <3

PS! Tack för alla fina mail jag fått av er som anmält intresse till träningsresan. Vill bara säga att jag läst alla 100st och att ingen fått svar än utan att det kommer snart. Måste bara hem till Sverige först och styra upp allt, men snaaart kommer svar 🙂 Wohoo. Puss på er!

//English: My friends Im on the air port and are soon going home to Sweden. I had a wonderful stay here in Thailand but actually I long home because I haven´t been home in Stockholm since the beginning of december beside a few days stopover to repack. It will be very nice to get back to routines and to get back to my rotation diet schedule again when my stomach do not feel so good with the same food every day. So excited for this spring woop. Now time to fly but I´ve timed posts that will come up during the day so stay tuned.

PS! Thank you for all mail from those of you who declared interest to my workout trip to Thailand. I´ve read all 100 and I have not answered anyone yet but soon. Just need to come home to Sweden first but soon I will answer you 🙂 Wohoo. Love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Alltså måste säga att du är så himla fin utan smink!! 🙂

  petra 2015-01-17 00:54:49
  Svara
 • Vilken härlig bild! du ser riktigt D-vitaminberikad och fräsch ut, haha 😀

  linnéa 2015-01-15 17:52:25
  Svara
 • Hej,

  För ett tag sedan bestämde jag mig för att undvika gluten och laktos för jag får ont i magen av det. Många av mina kompisar blev väldigt iriterade på mig då de tror jag gör det för att gå ner i vikt/banta vilket ABSOLUT inte är fallet utan just för att jag få ont i magen. Har du någonsin varit med om samma situation? Hur ska jag göra för folk ska sluta kommentera mina matvanor?

  Emma 2015-01-15 17:24:56
  Svara
 • Vad härligt att läsa att du har trivts bra i Thailand! Förstår att du längtar hem lite och till rutinerna efter att ha rest så mycket på senaste haha!!

  Hoppas resan hem går bra och att du tar hand om dig fina Ida! Tack för all inspiration och tips du delar med dig i bloggen, du är grym!!

  lena 2015-01-15 11:50:23
  Svara
 • Boka träningsresa till Kroatien! http://www.scandjet.se/?agentcodeweblink=0006

  johanna 2015-01-15 09:27:21
  Svara
 • Jag är en av 100 som har anmält intresse. Vet att min syster också är intresserad – måste hon också maila in intresseanmälan eller räcker det med att jag gör det? 🙂

  Marty 2015-01-15 09:03:14
  Svara
 • Åh välkommen till kalla och isiga Sverige, här är det is överallt. Vi har gått tillbaka till istiden haha.
  Halka inte och ta det lugnt, kul att du är hemma igen finis.

  DeMarkey 2015-01-15 08:23:18 http://demarkey.se
  Svara
 • Så soligt och fint det verkade vara! Skulle också behöva lite sol känner jag… =(

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-01-15 08:03:17 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte kolla med dig om det finns bra alternativ till frukost/lunch/middag i Thailand om man är gluten känslig? Vi ska dit snart och funderar på om man ska packa med sig något hemifrån och ta med dit.

  Malin 2015-01-15 07:40:00
  Svara
 • Vad skönt att komma hem igen ändå, rutiner är ju bäst. Eller hur? 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-01-15 07:39:43 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!