HUR BLIR JAG VIGARE?

question answerHej Ida!

Jag började faktiskt läsa din blogg just idag och finner den redan mycket bra och inspirerande! Jag har också lite frågor. :)

1. Jag vill bli vigare och smidigare, jag är nämligen hur stel som helst. Jag gör stretch/yoga övningar varje dag nu som ska hjälpa, men det är svårt att veta var jag ska börja. Mitt mål är att komma ner i splitt, kan du hjälpa mig?

2. Jag vill lägga upp ett träningsupplägg som passar mig som person och mitt schema (har skolan och egen häst att sköta, träna och tävla också) finns det någon möjlighet att ta hjälp av dig till att fixa ett upplägg som känns rimligt och mål? Typ via mail eller liknande?

Mvh Alva Cedermark, 15 år

SVAR: Hej Alva och välkommen hit! 🙂

1. Jag har hjälp och använd mina strechvideos jag lagt upp på youtube. Bara att trycka på play och följa efter. HÄR hittar du ett för överkroppen och HÄR ett för underkroppen och nedan kommer ett helt yogapass som är grymt att köra innan du ger dig på splitt och spagat stretch.

 

2. Tyvärr hinnar jag ej med mailcoach och de enda jag hjälper med specialupplagt tränings och kostschema är de som är med på mina camps. Kanske har möjlighet till det längre fram men skulle rekommendera att du lägger de pengarna på en PT du kan träffa i verkligheten istället 🙂 Har du ej möjlighet till det så kolla in mina träningsvideos på youtube där det finns färdiga träningsprogram du kan följa och fler kommer så glöm inte att prenumerera på min youtuba kanal HÄR.

//English: question/answer about stretching. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Måste man vara uppvärmd när man kör yogan i videon eller kan man bara köra? 🙂

  Tina 2015-01-13 22:42:26
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Jag är inte det men ser alltid till att klä mig varmt och att ta det försiktigt i början. Kramis

   idawarg 2015-01-14 04:31:11
   Svara
 • Tack så mycket för svaret och hjälpen!

  Kram Alva

  Alva 2015-01-13 22:29:18
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 17år och jag tränar ca 4-5 gånger i veckan, ibland lite mindre och ibland lite mer. Jag äter en väldigt bra kost, väldigt mycket grönsaker och utesluter glutenprodukter samt i princip inget socker osv. Men jag upplever att jag går upp lite lite grann i vikt (ej muskler utan fett) eller ligger kvar på samma. Jag är inte överviktig men vill gärna forma kroppen samt bli starkare. Jag har ätit så här strikt i ett halvår, men utan några direkt resultat. Åt även hyffsat bra innan dess.. Gick ner lite grann ett tag men sen upp igen även om jag fortsatte likadant med kosten och träningen. Jag trivs med min livsstil men vill samtidigt få resultat, både styrkemässigt men också genom att förbränna fett. Har du något tips på hur jag ska göra?

  Sanna 2015-01-13 17:43:42
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Låter som du hamnat på en platå och din kropp behöver nog en utmaning. Se till att variera din träning och testa höja vikter, byta antal reps, vila, mm. Byt ut övningar. Jag fick mycket mer resultat av träningen när jag började köra färre reps och tyngre tex. Kramis

   idawarg 2015-01-14 04:30:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!