THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_1132.JPGIMG_1134.JPGIMG_1133.JPGthis weeks wargpower

Elin

FEENIA

Elin

Miranda 

Louise

Tula

D. DeMarkey

sara

Ronja

Sofie

Jessica

Sandra

Paulina

Emma

sanna

Erica

Linnea

Louise Nilsson

Sandra Karlsson

Wohoo, årets första vecka av #wargpower och ni levererar. Ovan ser ni några av mina favoritbilder från veckan som gått. Vill man följa några av personerna ovan så hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram. Imorgon kl 7.00 kommer en ny fantastisk utmaning upp och jag hoppas att ni alla är taggade och på?! 🙂

//English: Wohoo, this years first week of #wargpower and you rock! Above you can see some of my favorite pictures from this week and all blogs who participated. If you want to follow anyone on the pictures above you´ll find them in the hashag #wargpower on instagram. Tomorrow 7.00 a new fantastic challenge is coming up and I´ll hope your all in?! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Du kanske vet vilka produkter som är bra till kostillskott för kvinnor som vill bilda msukler lite snabbare ? 🙂 Köper gärna på Gymgrossisten och mm sport.

  // mvh Jenny

  Jenny 2015-01-12 12:00:26
  Svara
 • Det var superjobbigt, haha! Men är taggad på en ny utmaning! 😀

  sara 2015-01-11 14:11:49 http://nouw.com/baakomtuppen
  Svara
 • Hej ida! Jag har börjat äta nyttigt och jag vet inte riktigt vad jag ska äta till frukost och mellanmål nu när jag har blivit ganska less på havregrynsgröt. Jag började äta kvarg men sen fick jag reda på att det inte är bra med för mycket mjölkprodukter, men bröd är ju inte heller så bra. Men vad är egentligen bäst att äta till frukost-mellanmål istället för gröt? Mjölkprodukter eller bröd? Tacksam för svar!

  Anna 2015-01-11 10:31:45
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du har några awsome övningar för att stärka upp ryggen och för att bli av med smärta i ryggen. Jag har nämligen haft ont i ryggen från och till i 3 år men det har blivit värre de senaste halv året. Jag har varit hos sjukgymnasten som säger att jag är överrörlig i ryggen och har använt fel muskler (hur man nu kan göra det?) och sen var jag hos läkaren för att se om jag kunde få en röntgen av ryggen men då sa de blankt nej efter som jag inte hade dom symtomen som man ska ha för att få rönga ryggen (?) hon sa bara att det sitter i musklerna och det enda jag kan göra är att träna bort det.. Så därför undrar jag om du kanske kan tipsa om bra övningar?
  Tacksam för svar och tack för en bra blogg!
  Kram

  Emelie 2015-01-11 09:30:27
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Ja du hittar mina bästa övningar för det på min youtube. Den heter exercises for a better posture. Glöm inte prenumerera. http://youtube.com/idawarg
   Kram Ida

   idawarg 2015-01-11 09:33:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!