TIME FOR SOME SUPER FOODS

IMG_0285.JPGIMG_0280.JPGIMG_0284.JPGIMG_0283.JPGIMG_0281-2.JPGIdag tog vi en rundtur i Koh Tao och jag har redan hittat favoritstället Living Juices som serverar färska ekologiska juicer, smoothies och fruktsallader. MUMS! Man kan även välja till massa olika super fruits och de snåar inte! Idag tog jag en Grön smoothie på Grönkål, ananas, banan, spenat, lime och chlorella. Smoothien serverades i återvinningsbara petflaskor, så smidigt att ta med sig! Det var precis vad min kropp behövde efter den långa resan med dålig mat och detta ställe kommer ju minst besökas 1 gång om  dagen. LOVE!

//English: Today we took a tour in Koh Tao and I´ve already found my favorite place, Living Juices who serve fresh organic juices, smoothies and fruit salads. YUMMIE! You can also choose to add super fruits. Today I took a green smoothie with kale, pine apple, spinach, banana, lime and chlorella. They serve the take away smoothie in recyclable bottles. So easy to take away! That green smoothie was just what my body needed after a long trip with bad food. I will definitely visit this place once a day! LOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Men ey, vad är det för superställe du hamnat på, haha. 😀

  linnéa 2014-12-31 19:58:09
  Svara
 • Hej! Ser helt underbart ut. Njut av ledigheten 🙂
  Undrar om jag har missat ifall du dragit någon vinnare i lucka 7, pole dance klassen?
  Ville så gärna vinna för det lät så otroligt kul!
  Hade också en annan fråga angående glutenfri kost. Tänkte prova det i tre månader då jag har lite problem som kanske skulle kunna bli hjälpta. Grejjen är att jag testade mig för glutenintolerans för cirka 8 år sedan som inte visade att jag var det. Tänker att jag kanske är ”bara” överkänslig, vilket inte behöver ge utslag på testet. Nåväl, till min fråga: tror du att det är viktigt att vara strikt eller kan man använda vanliga havregryn och sånt? Hur gör du? Jag tänkte väl börja strikt för att ge det en ärlig chans eller vad man ska säga. Tack för en bra blogg! kram

  Cecilia 2014-12-30 22:22:46
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Yes jag har dragit vinnare som blivit kontaktad men har ej skrivit ut i bloggen då mitt wi-fi här inte varit på min sida. Tyvärr blev det inte du denna gång men jag lovar att fler chanser kommer 🙂

   Jag skulle råda dig att utesluta gluten helt i 3 mån och se hur du känner. Efter det så testa lägg in lite gluten och se hur du reagerar. Reagerar du så skippa gluten helt. Det har jag gjort och använder mig av glutenfria havregryn. Kramis

   idawarg 2015-01-02 06:31:48
   Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag har en fundering. Är spinning effektivt för rumpan?
  Du är en grym inspirationskälla ! 🙂

  Sofi 2014-12-30 22:13:56
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   Tack snälla 🙂 Det beror på vad du har för mål med rumpan? Vill du forma den och få den större är styrketräning det bästa. Spinning anser jag vara cardio träning. Kramis

   idawarg 2015-01-02 06:28:14
   Svara
 • åååh, GOTT! det där borde finnas i varje stad i heeeela världen! lyxxxx

  ellen 2014-12-30 22:01:07 http://ellfi.blogg.se
  Svara
  • Svar på ellens kommentar.

   JAAA så galet gott och så bra för kroppen! Att plocka frukten precis bredvid stället är vad jag kallar ekologiskt 🙂 haha Kramis

   idawarg 2015-01-02 06:27:03
   Svara
 • Vilka övningar brukar du göra när du tränar mage?

  Charlotte 2014-12-30 20:30:23
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Jag tränar sällan enbart mage då jag aktiverar den i sora basövningar som marklyft, suats mm. Sedan även i min pole dance. Men ibland kör jag och du hittar mina favoritövningar på min youtubakanal http://youtube.com/idawarg 🙂 Glöm inte prenumerera 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-02 06:26:17
   Svara
 • Hej! Jag undrar hur svårt det är att få en pt-timme med dig och vad det i så fall kostar? skulle gärna vilja ge det i present till en kompis som följer dig 🙂

  Erika 2014-12-30 15:16:48
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Jag kör endast mina camps lite då för jag hinner tyvärr inte köra enskilda klienter. Men kommer nog ha events under våren under en heldag och hoppas få se dig och din kompis där 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-02 06:24:50
   Svara
 • Nice! Tänk om ngn kunde komma på detta i Sverige! 🙂

  Jessica 2014-12-30 14:18:32 http://lifetale.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!