HUR UTBILDAR MAN SIG TILL PT OCH HUR ÄR DET ATT JOBBA SOM PT?

IMG_1361.JPGIMG_1360.JPG

Pictures from my Boot Camp.

question answerHej Ida! Jag har en liten fråga, hur svårt är det i din ”jobb bransch”? Alltså, hur svårt är det att få ett PT jobb och hur stor är ”konkurrensen”? Och hur utbildar man sig till PT? Skulle va jätte kul om du kunde svara på detta! Kram :)

SVAR: Hej Nathalie! Just nu så jobbar jag inte riktigt i den branschen då jag endast kör mina Boot Camps och events någon gång om året. Mina klienter hittar mig genom bloggen. Men innan jag hade en stor blogg så jobbade jag som danslärare och PT och tycket det var toppenkul. Det är svårt i början och man måste vara en framåt person som gillar att knyta nya kontakter då PT-kunder inte alltid kommer gratis. Men gör man ett bra jobb så kommer ryktet att sprida sig och det kommer inte bli några problem. Det finns alltid efterfrågan på PT, i alla fall om du bor i en stor stad. Min kusin jobbar som PT i en mindre stad och där är det lite tuffare då träning och hälsa inte är största prio och det är inte lika vanligt att skaffa PT där än. Men hon klarar sig bra och jag hoppas att fler även där kommer förstå att det är viktigt och en investering i sig själv att anlita en PT.

Angående utbildning så finns det många olika sätt att utbilda sig på och jag tycker man ska läsa på och välja en seriös utbildning. Jag själv gick Personal Training School som jag är supernöjd med. Det är en tuff utbildning men den ger massa kunskap och har ett mycket bra rykte i branschen vilket är viktigt sedan när man ska söka jobb.

En PT-utbildning är en stor investering och jag har pratat med PT-school som jag gick och frågade om de kunde ge någon rabatt till er läsare och det kunde de. Anger ni idawarg vid bokning så kostar hela utbildningen 59.000kr istället för 72.090kr. I priset ingår tryckt material och erbjudandet gäller vilken PT-utbildningstillfälle som under 2015. Utbildningarna hittar ni HÄR.

//English: Question/Answer in swedish about Personal Training education. Use google translate. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Måste först och främst säga att din blogg är underbar och du är en väldigt inspirerande person!
  Jag tar studenten nu i vår och vill gärna plugga vidare till PT i höst. Denna utbildning låter toppen, och jag undrar bara hur det är upplagt? Vart hålls utbildningen?
  Hur länge håller den på?
  Kan man läsa den på distans?

  Haha ja jag tar gärna emot all info jag kan få! 🙂
  Mvh Matilda

  Matilda Ångström 2015-01-06 03:37:10 http://nouw.com/matildaangstrom
  Svara
 • Hej! Jag är verkligen supersugen på att i framtiden gå just en sådan här utbildning. Men jag undrar vad du gick för gymnasieutbildning innan? Kram

  Ebba 2014-12-29 16:24:01
  Svara
 • åh vad kul det ska bli att läsa detta!

  clara 2014-12-29 10:54:24 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Men shit vilket erbjudande!! Det du gör verkar ju himla kul! Det hade verkligen varit roligt att göra något liknande själv i framtiden! 🙂

  Lisa's Healthspo 2014-12-29 10:18:41 http:/lisashealthspo.myshowroom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!