LUCKA 24 – FATBURNING BUTT AND LEG WORKOUT

GOD JUL mina kära underbara vänner! Julafton firar vi stort med ett fettförbrännande pass för ben och rumpa. Perfekt att köra hemma nu under julen! Bara att leta upp en liten pall eller något annat och utmana familj och släkt! Kör hårt och god jul! <3


//English: MERRY CHRISTMAS my friends! This wonderful day we celebrate with a fat burning workout for legs and butt. Perfect to do at home during christmas! Challenge your family 🙂 Work it and Merry Christmas! <3

youtube

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilka grymma övningar, måste resa mig sakta sakta idag, har sån träningsvärk, men den värken har man inget emot:)

  Emina 2014-12-27 08:42:10
  Svara
 • Hej , jag undrr om en sak om träning. Det är såhär att jag är tonåring/ungdom och undrar om hur man får ”längre” rumpa. Ja jag vet att tonåringar inte ska bry sig om sin egna kropp och att kroppen kommer förändra genom tiderna. Det är såhär kommer vi ungdomar få ”längre” rumpa när man blir äldre? Eller KAN man träna till sig att få längre rumpa? Vad jag menar med längre rumpa att på den nedersta delen av ”skinkan” av arslet vill jag få det längre.
  Nu är det kort och Putig som en bebis rumpa om du förstår vad jag menar. Jag vill få längre rumpa (inte högre upp bara få den längre? Jag vill inte få den ännu större rumpa alltså INTE mer FYLLIG. Kommer den bli längre när man är i puberteten och blir äldre eller kan man träna till sig till detta? som sagt bara längre INTE putigare och fylligare. (Längre och behålla den ”fylligheten” jag har, jag vill ej få ännu större rumpa än den jag redan har) Tack för svar! god jul PLUS om detta gör ngn nytta så gör jag utfall för att träna upp låren. Mer tränar jag ej benen.

  Anonym 2014-12-24 20:02:06
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej och du är nog den första som frågar efter en lände rumpa då alla vill ha den petiga rumpan som du redan har 🙂 Kör vanliga benövningar men kör fler reps med lägre vikter istället. (15-20 reps) Kramis

   idawarg 2014-12-25 16:36:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!