LUCKA 21 – EXERCISES FOR A BETER POSTURE

Här kommer 3 av mina favoritövningar för en bättre hållning. Nu för tiden sitter vi så mycket framför datorer, skolbänkar och skrivbord och får en framåtroterad hållning vilket gör att vi måste stärka upp rygg och stretcha ut bröst. Jag utmanar er att köra övningarna på videon ovan idag. Vem är på?

FÖLJ MIG PÅ YOUTUBE HÄR FÖR FLER TRÄNINGSVIDEOS.


//English: Here is 3 of my favorite exercises for a better posture. Nowadays we get a bad posture of all time in front of the computer, school desk and office. I challenge you to do the exercises on the video above today. Who´s in?

FOLLOW ME ON YOUTUBE HERE FOR MORE WORKOUT VIDEOS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Super bra övningar, funkar verkligen för att få en bättre hållning, och dessa brukar jag rekomendera mina kunder som jag masserar, brukar även ge dem den klassiska ”rodden” också!! 🙂

    Beatrice 2014-12-22 00:05:58 http://fitnessbybeatrice.for.me/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!