LUCKA 8 – PULSHÖJANDE BENPASS

Idag kommer en riktig utmaning då jag vill att ni kör mitt pulshöjande benpass ovan. Perfekt att göra hemma då inga redskap behövs. Kör hårt mina vänner!

English: I challenge you to do this fat burning leg workout above today. Perfect do do at home and you don´t need any equipment. Let´s go my friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag har länge undrat men aldrig hittat något svar på vad svaveldioxid i torkad frukt är? Om jag har förstått det rätt är det ett konserveringsmedel? Men är det sötningsmedel i det, det vill säga innehåller det socker och massa kalorier? Hoppas du förstår vad jag menar! Vill så gärna ha svar. Det är så svårt att hitta vissa torkade frukter som russin utan svaveldioxid eller E220. Hoppas du får en grym resa!

  Hanna 2014-12-08 17:30:38
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Jag har aldrig funderat över det ochväljer alltid ekologisk torkad frukt. Lite skit rensar kroppen bort 😉

   idawarg 2014-12-08 19:26:33
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har följt din blogg något år nu och tycker den är super bra!
  Jag hade behövt tappa några kilo då jag har lite övervikt. Jag är medveten om att man ska ha mycket pulshöjande om man vill gå ner i vikt men min fråga är HUR mycket? Räcker det med 3-4 gånger i veckan, för jag gillar verkligen styrketräning också så jag vill ha i alla fall en eller två dagar till det. Nästa fråga är hur länge? Ska man hålla på i 20 min eller i en timme?
  Kram!

  Annie 2014-12-08 16:29:13
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Kör 2-3 pulshöjande pass + 2-3 styrkepass + vardagsmotion och en bra kost så är det perfekt 🙂

   idawarg 2014-12-08 19:24:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!