SPA OCH INTERSTELLAR

IMG_1537.JPGIMG_1534.JPGHade en supermysig dag igår med min pojkvän som spenderades på spa hela dagen. 2 yoga pass, bad, bastu, god mat och vila i massagestol. På kvällen gick vi och såg Interstellar på bio. Hade hört mycket bra om den och den var absolut bra men jag är inte superimponerad. Har ni sett den? Vad tyckte ni?

English: Had a supercosy day yesterday on a spa with my boyfriend. 2 yoga sessions, bath, sauna, good food and rest in a massage chair. After that we went to cinema to see Interstellar. I heard so much good about it before and it was good but Im not super impressed. Have you seen it? Wha do you think?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh jag måste säga att jag älskade Interstellar! Välgjord, bra skådespeleri och fruktansvärt spännande. Men jag har hört lite blandade åsikter bland biopubliken. ”Smaken är som baken” så att säga 😉 Tack för en inspirerande blogg!

  Bea 2014-11-30 20:07:13
  Svara
 • Härligt!

  Kan inte du göra en till yoga-video till din youtube kanal? Jag har börjat göra det programmet varje morgon och känner redan att kroppen blivit smidigare och man mår ju underbart bra efter en yoga start på dagen! Så, nu vore det kul med lite nya övingar.

  KRAMIS! <3

  Julia 2014-11-30 17:33:32 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!