DAGS ATT FIRA

IMG_1432.JPGIMG_1431.JPGIMG_1430.JPGIMG_1433.JPG

Alltså TACK alla fina för gratulationerna på min födelsedag! Det värmer verkligen <3 Hade en grym födelsedag och när jag kom till bloggkontoret så väntade världens överraskning! De sjöng för mig och hade stora, flygande guldballonger med mitt namn. Hur coolt?! De hade även köpt massa mörk choklad och sötnosarna Alexandra och Hannah hade köpt superfina presenter. TACK älskade ni! Fick även en ny liten kamera som är lätt att ta med till event, strand mm. i present av bloggportalen. SÅ nice! Ska ta med den till Marocko och fota massor 🙂

Idag ska jag fira min födelsedag ordentlig då min pojkvän anordnat en myslördag åt mig. Först ut blir en heldag på spa! MYS!

English: Thank you soo much for all your congratulations on my day! <3 Had a wonderful birthday and when I got the the blog office they had a big surprise for me! Big, flying golden balloons with my name, birthday song and a lot of chocolate. How cool?! Got so nice presents of my sweeties Alexandra and Hannah. Thank you!Also got a new smallcamera from my blog portal. So nice and perfect to bring to event, the beach etc. I will use it a lot in Marocko 🙂 Today I will celebrate my birthday all day because my boyfriend arranged a whole cosy saturday for me. First out is spa! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!