NYTTIG NYPONSOPPA – RECEPT

IMG_1356.JPGIMG_1357.JPG

Jag har en ny favorit! Nu när det börjat bli så kallt är jag sugen på varma drycker hela tiden! Min nya favorit är nyponsoppa och det är så lätt och så nyttigt att göra själv. Nypon innehåller massor av C-vitamin och är antiinflammatorisk och bra mot ledvärk. Här kommer recept på min nyttiga nyponsoppa.

English: I have a new favorite! Now when it´s so cold I want to drink something warm all the time! My new favorite is rose ship soup and it´s so easy and healthy to do self. Rose ship contain plenty of c-vitamins and is anti-inflammatory and very good for the joints. Here´s my recipe on my healthy rose ship soup. 

Ingredienser: // Ingredietns:

0,5dl Strandnypon pulver// 0,5dl rose ship powder

4-5 dl vatten // 4-5 dl water

10-15 droppar SweetDrops Vanilla eller 0,5 mask Agave // 10-15 drops of SweetDrops Vanilla or 0,5 tbsp Agave

Gör så här: Koka upp vattnet och häll ner nypon och sötning under omrörning.

Proceed like follow: Boil water and add rose ship and sweetener, stirring. 

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis) eller gå in HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh vad gott!! synd att allt som är nyttigare ska vara så dyrt hela tiden bara 🙁 räkna lite på hur länge en burk skulle räcka, och blir cirka 17 kronor per gång vilket kan tyckas va lite väl mycket. Du vet inte om det finns en liknande sort fast lite billigare?

  Amanda 2014-12-02 10:41:02
  Svara
 • Rose HIP inte rose ship 🙂

  s 2014-11-30 02:34:36
  Svara
 • Hej Ida!
  Vill först tacka för att du låter oss läsare hänga med på ett hörn av ditt liv. Mycket inspirerande blogg! 🙂
  Vet inte om du fått frågan förut, men hur tänker du så här i advents -och jultider? Jag menar med allt gott som frestar en, och som ändå bidrar till julmysfaktorn 😉 Typ pepparkakor och julgodis och sånt.

  MB 2014-11-29 11:47:55
  Svara
  • Svar på MBs kommentar.

   Hej och tack för din kommentar 🙂 jag äter inte gluten så det blir inga lussebullar eller pepparkakor för mig men det gör inget för jag är Heller inte sugen 🙂 blir jag sugen så bakar jag glutenfritt eller tar mörk choklad 🙂

   idawarg 2014-11-29 23:23:08
   Svara
 • UNDERBART! Äntligen en hälsosam variant på min älskade nyponsoppa. Varit helt beroende men inte druckit något de senaste åren på grund av allt socker. Tidigare kunde jag dra i mig ett helt enliterspaket på bara några timmar, helt galet haha. Ska defint

  Vickan 2014-11-28 23:11:16
  Svara
 • Hej!
  Såg ett inlägg på din mikz-sida om ”girlygirls” och undrar bara lite hur du tänker. Jag har läst din blogg ett tag och tycker att den är jättebra och du verkar som en härlig tjej! Men när jag läste inlägget blev jag faktiskt lite ledsen. Jag tror säkert inte att du tänker på det men du beskriver det som att tjejer är falska och alltid har drama runt sig. Sedan att du därför har hängt med mycket killar och att du har träffat två tjejer som är sköna FÖR ATT de nästan är som killar? Jag håller verkligen med dig om att det finns mycket skitsnack i vissa tjejkretsar men att skriva ett sådant inlägg hjälper inte situationen vi ALLA tjejer/kvinnor är i. I så många sammanhang så blir vi nedvärderade. Jag menar, du skriver ju att du har hittat två bra tjejkompisar och du är ju också en tjej som uppenbarligen inte är falsk eller snackar skit. Hur kan du då förklara att anledningen att du tycker att dina vänner är sköna, är för att dom nästan är som killar? Betyder det att för att man ska vara skön och snäll så måste man vara en kille / som en kille?

  Jag hatar att vara bitter och skriva negativa saker till andra MEN jag kände bara att jag var tvungen att kommentera detta. Som en feminist vill jag bara att tjejer ska sluta kränkas just för att de är tjejer. Så det kändes lite jobbigt att läsa texten.

  Som sagt, du verkar som en härlig person och jag tror inte att du menade något elakt med texten egentligen.

  C 2014-11-28 21:02:50
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Som sagt så menade jag inget illa och absolut inte att trycka ner det kvinnliga könet. Dock så är det tyvärr så att många tjejer är falska och komplicerade istället för att säga rakt ut vad de ärligt tycker. Att vara rak är faktiskt killar bättre på så där av mitt ordval av tjejtjej och killtjej. Kram Ida

   idawarg 2014-11-29 08:43:42
   Svara
 • Låter grymt gott!!!

  Elin 2014-11-28 20:52:33 http://goodandgreen.devote.se
  Svara
 • Du tänker ju mycket på vad du stoppar i dig och även vad du har på huden. Därför undrar jag hur dina tankar går kring preventivmedel? Jag själv funderar på att sluta med hormoner för att kroppen säger ifrån med olika symptom och jag har äntligen insett faktan att det är hormonerna.

  my 2014-11-28 20:25:24
  Svara
 • Vill dock bara tipsa om att vitamininnehållet minskar vid upphettning 🙂

  Tillie 2014-11-28 20:16:16
  Svara
 • Åh men gud vad gott! MUMS! 😀

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-11-28 19:23:36 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
 • Så simpelt och gott det lät! 🙂

  POOS 2014-11-28 14:57:59 http://www.fames.se/POOS
  Svara
 • Hej!

  Vi söker premiumbloggare till vårt nya bloggnätverk Disciplin.se – På Disciplin är det lätt att komma igång och tar mindre än en minut att registrera en blogg, lätt att tjäna pengar och kan även följa andra bloggare. Är du en aktiv bloggare och vill bli en premiumbloggare på Disciplin.se så kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort som möjligt!

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

  Träningsbloggar 2014-11-28 13:59:11
  Svara
 • Hej! Vi skriver en C-uppsats om bloggare. Vi skulle uppskatta om ni ville svara på vår enkät 🙂
  https://www.webbenkater.com/s/a4c820a

  emma 2014-11-28 13:46:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!