VAD ÄNVÄNDER JAG FÖR HUDVÅRD?

question answer

Hej Ida! Jag är jätte intresserad av att veta vad du använder för hudvårdsprodukter? Vet att du använder alovera i ansiktet men vad använder du för ansiktskräm tex? Du har tidigare skrivit om Rosenserien, tycker du fortfarande att den är bäst? Jag vill nämligen byta till ett naturligt alternativ till det jag själv använder nu. Tacksam för svar! :) Kram

SVAR: Hej! Ja jag använder fortfarande Rosenserien ibland och tycker deras produkter är toppen! Just nu håller jag även på att testa andra ekologiska och naturliga krämer så återkommer om jag hittar några favoriter.// I use products from Rosenserien every day and think they are great!

naturlig hudvård

 

MEN min absoluta favorit av dem alla är ansiktsoljan jag köper från min Zonterapeut Jeanette. Hon gör den helt själv och är ute i skogen och plockar ingredienserna till den. Kan inte bli mer naturlig och ekologisk. Jag droppar ner den i min dagkräm på morgonen och på kvällen sprutar jag Aloevera över ansiktet och tar sedan Jeanettes ansiktsolja över hela ansiktet och halsen. Jag typ längtar tills varje kväll då jag får använda denna underbara olja. Vill man beställa den så gör man det genom att maila Jeanette på [email protected]. // BUT my favourite of them all is my floxologist Jeanettes face oil. She´s making it at home with all natural ingrediens and I mix it with my moisturing cream in the morning and in the evening I spray my face with Aloe Vera and then I use Jeanettes face oil in my whole face and neck. I just love it! If you want to order the face oil mail Jeanette at [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Kanske en lite ovanlig och provocerande fråga, men en utav mina största inspirationskällor när det kommer till fitness är Natasha Oakley från bloggen A bikini a day. Kan du tipsa om några övningar för att framhäva ens kurvor liknande henne? Jag förstår att det handlar mycket om kroppsbyggnad, jag är väldigt lik hennes timglaskropp med midja osv men vill gärna lära mig hur jag får ut det mesta ur dem eller vad man ska säga. Och fitness handlar om mycket mer än utseende för mig, ett mentalt och fysiskt välmående går såklart före, men jag ser inget problem i att även ha mål med sin träning när det gäller utseende. Så summan av kardemumman: några bra övningar för att framhäva kurvor samt vilken typ av träning tror du hon fokuserar på? Pilates? Tack och kram!

  Olivia 2014-11-28 01:11:21
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej finis! Inget fel med att ha mål med utseendet, det har nog vi alla 🙂 Det går absolut att forma kroppen med styrketräning men det är svårt för mig att ge dig råd när jag inte har sett dig. För mig som har en rak form så skulle jag behöva fokusera på att bygga ben och rumpa + axlar för att få en mer timglasformad figur + äta massa mat. har man mycket fett på kroppen kanske man skulle behöva fokusera på förbränning. Hänger du med? Kram Ida

   idawarg 2014-11-28 10:44:32
   Svara
 • Tack för svaret! 😀 kraam

  Kate 2014-11-27 23:16:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!