VAD ÄR SUPERSET OCH HUR FUNGERAR RUSSIAN SQUAT ROUTINE?

20140729-095526-35726636.jpgsvar på kommentar

Ja förklara gärna vad superset är! Har ingen koll på det! 🙂
Och är nyfiken på squatrutinen, vart hittar man den?
Tack för en fin blogg!

SVAR: Hej fina du och tack för kommentaren. Tar upp den här då många undrat samma sak 🙂 Att hålla koll på alla dessa termer och engelska ord för övningar är inte lätt så ska försöka vara mer tydlig framöver 🙂

Superset = När man sätter ihop 2 övningar i följd utan vila. Ex. om man kör 10 armhävningar och sedan direkt utan vila gör 10 knäböj. Sedan vilar man innan man kör X antal set till. 

Squat=knäböjs programmet jag kör efter heter Russian Squat Routine och det kan man hitta här och fylla i sin maxvikt och sedan har man ett 6 veckors program att följa. Så bra och har hjälpt mig massor!

English: Question: What is superset and what is Russian squat routine? Answer: Superset= When you do 2 exercises in a row without rest. Ex. if you do 10 push ups and then without rest 10 squats. The russian squat routine is a 6 weeks squat routine that you can find here. Just write your 1RM.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • är inte superset när du kör samma muskelgrupp annars kallas det för cirkelträning? ….

  laban 2014-11-04 14:01:42
  Svara
 • Har märkt att de flesta träningsbloggar kör benböj med helt fri stång istället för den där maskinen där stången är upphängd (dålig förklaring men du fattar förhoppningsvis vilken jag menar? =D). Iaf – blir det någon skillnad om man kör helt fritt eller i den maskinen? 🙂

  Emma 2014-11-01 14:40:54
  Svara
 • Hej! Detta kanske är en dum fråga men hur vet man sin maxvikt? Jag tror jag vet ungefär men hur gör jag för att mäta det på bästa sätt? Tack för en bra blogg 🙂

  Lisa 2014-11-01 08:42:26
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Nej det är ingen dum fråga. Det är helt enkelt den vikt du max orkar göra en rep på. Du kan skriva i ungefär och känns det för lätt/tungt när du kör programmet så är det ju bara att justera 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-11-01 10:49:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!