MINA FAVORITER JUST NU

LOVE BLACK1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Alltså jag älskar svart och har alltid gjort! Min vardagsgarderob består till 80% av svart och resten är jeans, grå, beige och vit. Haha färgglada tjejen! Där emot älskar jag färg och mönster på träningskläder. I alla fall så ser ni mina favoriter från Nelly just nu ovan och har redan klickat hem både nr 5 och 6. Gillar ni att bära färg till vardags eller är ni lika svarta som mig?

English: I love black and have always done. My everyday wardrobe consist of 80% black and the rest is jeans, grey, beige and white. Haha  the colorful girl! However I love colorful and  printed workout clothes. Above you can see my favorites from Nelly right now and I already ordered nr 5 and 6. Do you like color or are you as black as I am? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Har varit jättenära på att klicka hem linnet! Har bara inte bestämt mig för vilken färg ännu 😉

  sara 2014-09-29 20:25:48 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • 7. var jättesnygg!

  Alva 2014-09-29 18:17:58 http://f
  Svara
 • hej ida. har en liten fråg:) när jag gör sittups får jag ont i hals/nacke. vad beror det på och vad kan jag göra för att få bort det kram

  Emma 2014-09-29 16:45:54
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ok jag förstår. Kolla upp i taket och gå bara så högt som magen kan lyfta dig och skippa dra i nacken. Kram Ida

   idawarg 2014-09-30 16:50:22
   Svara
 • Jag tycker om att bära svart till vardags men sen ha någonting i färg som sticker ut. Tillexempel ett par skor eller en tröja osv. Men oftast har jag alltid minst ett svart plagg på mig 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-09-29 15:00:27 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!