RECEPT NITTIG LUNCH – KYCKLING MED GET- OCH FÅROSTSALLAD

IMG_8459.JPGJag och min mage mår bra av att äta så ren mat som möjligt och ska jag vara ärlig så är det det jag tycker är absolut godast. Här kommer ett recept på en grym lunch som är både glutenfri, komjölksfri, lätt att laga, näringsrik och proteinrik. Kan det bli mycket bättre?

Ingredienser: Lårkycklingfilé, avokado, paprika, blandsallad, gurka, tomat, get- och fårost, curry, havssalt, peppar, chili och 1/2 citron.

Gör så här: Skär kycklingen i bitar och stek i kokosolja och krydda med önskad mängd curry, havssalt, peppar och chili. Servera till en härlig get- och fårostsallad med avokado, blandsallad, tomat, gurka, paprika och pressa en halv citron över härligheten.

English: Me and my stomach love clean food and I honestly think that clean food is the tastiest. Her´s a recipe on a lunch that is free from gluten and dairy, it´s very east to cook and rich in proteins. 

Ingredients: Chicken, avocado, pepper, mixed salad, ccumber, tomato, goat and sheep cheese, curry, sea salt, pepper, chili and 1/2 lemon.

Proceed like follow: Cut the chicken into pieces and fry in coconut oil. Season with curry, chili, sea salt and pepper. Serve with a goat and sheep cheese salad with avocado, mixed salad, tomato, cucumber, pepper and squeeze a half lemon over the salad. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • God morgon 🙂 Nyttiga recept tas gärna emot. Ser riktigt gott ut.
  Kram och ha en fin söndag

  browneyedgirl 2014-09-28 08:48:05 http://browneyedgirljejen.blogspot.com
  Svara
  • Svar på browneyedgirls kommentar.

   God morgon! Massa fler recept kommer 🙂 Kommer även i veckan släppa en ny app där alla mina reset kommer vara samlade som en receptbok, så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-28 11:11:10
   Svara
 • Hej Ida!
  För ungefär ett år sedan slutade jag helt äta godis och läsk osv. Men kände att jag saknade något på fredagsmyset och köpte vindruvor som jag fastnade direkt för! Har ätit det ganska ofta nu, typ som istället för godis. Men jag insåg nu att det kanske inte är så himla bra med vindruvor? De innehåller ju mycket fruktsocker.. Förstår att det måste vara bättre att äta vindruvor istället för godis då godis innehåller många andra ämnen som inte är så bra. Men skulle du ändå säga att vindruvor inte är så bra pga mycket fruktsocker? Har liksom tänkt att det varit bra och nyttigt men nu vet jag ju inte riktigt haha..

  Tack för en grym blogg! Kram

  Isadora 2014-09-27 22:00:48
  Svara
  • Svar på Isadoras kommentar.

   Hej fina du! Frukt är altid bättre än godis då de innehåller massa bra saker. Dock så är just vindruvor väldigt besprutade och innehåller därför tyvärr massa gift om du inte hittar ekologiska. Välj istället en/flera andra frukter och gärna ekologiska så du slipper giftena. Kram Ida

   idawarg 2014-09-28 11:10:24
   Svara
 • hej ida! jag är 15 år. jag idrottar på rätt hög nivå, ca 6 ggr i veckan, tävlar också en hel del (längdskidor och orientering). men jag är inte alls nöjd med min kropp. jag har ett bmi strax över 20 så är ju inte överviktig eller så men har ganska mycket fett runt magen/höfterna och låren som jag vill ha bort. i övrigt har jag väldigt ”smal” kroppsbyggnad tex mina armar, vader osv som är tunna. jag undrar hur jag ska göra för att tighta till kroppen, utan att det går över idrotten? jag menar ifall jag äter mindre, kanske jag inte kan prestera lika bra? hur ska jag äta osv?snälla, snälla snälla hjälp mig…
  kram <3

  anonym 2014-09-27 19:01:40
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Du är absolut inte överviktig och du tränar riktigt hårt så att börja mixtra med maten ska du inte göra och speciellt inte när du är så ung och mycket med hormoner mm händer i din kropp nu. Ät mycket bra och ren mat och uteslut socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. Det kommer ge dig en hälsosam och stark kropp. Glöm inte att ge dig och din kropp den kärlek den behöver varje dag. Kram på dig <3

   idawarg 2014-09-28 11:08:13
   Svara
 • hej 🙂

  Hur ska man gå ner i vikt så snabbt som möjligt? Jag har gymkort och varit där hela veckan nu men min kondition suger så orkar typ bara springa ca 2km vilket jag hoppas jag kan förbättra så snabbt som möjligt. Men vad ska man göra på gymmet för att gå ner i vikt så snabbt som möjligt? Och hjälper såna pass man kan göra på gymmet, som t.ex. cirkelpass? Går man ner i vikt av det? för testade på det och det var väldigt kul =)

  Tacksam för svar! och din blogg är bäst <3

  felicia 2014-09-27 18:13:08
  Svara
  • Svar på felicias kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Cirkelträning där man blandar styrka och kondition är grymt effektiva. Du hittar massa bra pass på min youtubekanal –> http://youtube.com/idawarg

   Sedan har kosten en stor del i det hela då det gäller att äta bra och ren mat utan tillsatser, socker och snabba kolhydrater. Kram på dig

   idawarg 2014-09-28 11:05:28
   Svara
 • Gott! Ha en fortsatt bra lördag, kram 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-09-27 18:04:31 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Å detta lät gott! Kopierat och sparat! Blir nog lunch på tisdag 🙂
  Förresten känner mig lite gotta sugen(värstachockladbgäret) 😛 undrar om du har något nyttigt recept på kladdkaka?:)
  Många kramar från Lisa 🙂

  Lisa 2014-09-27 17:00:35
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag har recept på en grym rawfoodchoklad tårta som typ är som kladdkaka Den hittar du under recipes –> helathy snack 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-09-27 18:09:40
   Svara
 • Åh va gott! Tack, då vet jag vad vi skall äta i morgon 🙂

  Jessica 2014-09-27 16:28:32 http://lifetale.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!