ETT BENPASS DU KAN GÖRA UTOMHUS

Här kommer lite härlig inspiration till utomhusträning. Ett ben- och rumppass där det enda du behöver är en bänk. // Here´s some inspiration for oatdoor training. It´s a leg- and buttworkout when the only thing you need is a bench (English subtitles).

youtube

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • så bra blogg!

  clara 2014-09-22 11:06:49 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Jag tycker att det är toppen när du gör sådana här pass på youtube! Jag testade ett av dina andra ben- & rumppass förra veckan och träningsvärken var galen i tre dagar efteråt, tack! Det vore roligt om du gjorde liknande pass för exempelvis armar & axlar, bröst eller mage och rygg där du visar tydligt vilka muskler som tränas under varje övning. Tack för en toppenblogg!

  Sara 2014-09-22 05:53:54
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack snälla vad kul att höra! Fler videos kommer absolut och ska försöka släppa minst 1 i veckan. Har du kollat alla videos som ligger uppe? Har några för överkroppen redan uppe och fler kommer definitivt. Kramis

   idawarg 2014-09-22 16:06:49
   Svara
 • Bra inlägg!! Haha jag sökte just precis efter inspiration på övningar man kan göra utomhus. för jag är just precis den personen som tränar antingen utomhus (bor i storslagen natur, fjäll och vatten, och srigar ,bor i alperna).. Eller hemma då. men går inget mer på gym just nu iaf.. Så inspo på härliga och annorlunda övn utomhus,i tillägg t löprundan eller pw:en , vore toppen;) tack för det här inlägget iaf! bra blogg!

  lily 2014-09-21 21:59:04
  Svara
 • Hej Ida! mitt namn är Sofia jag läser din blogg dagligen och du är min främsta inspiration när det kommer till träning. Jag bor i Arvika och tränar på ett gym som heter hälsokompaniet. På mitt gym har vi något som kallas Les mills, vet du vad det är?
  Jag brukar köra ett pass som heter grit, det är högintensiv träning, vet du vad det är?
  Jag brukar köra passer 3 gånger i veckan, måndag strength, tisdag plyo och onsdag strength. Jag har hört att det är rekommenderat att köra endast 1-2 grit pass i veckan, vet du varför det är så?
  blir min resultat sämre om jag kör det 3 gånger istället för 1-2 gånger? ,
  Jag kör även intervall löpning i en löpgrupp på torsdagar och något som kallas bodypump på fredagar eller söndagar? Har du något tips på hur jag bör göra för att förbättra mina resultat?
  Jag skulle vilja hålla på med distanslöpning, ger den träningen mig något om jag vill hålla på med det?
  Vet du vad super saturday är?, jag undrar på om det endast är instruktörer som får åka dit?
  Mvh Sofia ifrån Arvika, svara gärna igenom ett mail då jag kollar mailen dagligen 🙂
  TAcksam för svar

  Sofia Larson 2014-09-21 19:45:59
  Svara
  • Svar på Sofia Larsons kommentar.

   Hej Sofia och tack snälla 🙂 <3
   Jag vet vad Les Mills är men tränar själv aldrig gruppträning så jag vet ej hur passen är upplagda. Jag har hört talas om Grit och att det är högintensiv träning, mer än så vet jag inte så jag vet inte varför man inte får köra fler än 3 pass. Kan vara så att de tränar styrka på hela kroppen och att kroppen behöver ganska lång återhämtning efter ett sådant pass. All träning ger något men vill du hålla på med distanslöpning så bör du lägga om träningen eftersom distans kräver en annan form av uthållighet och kondition. Jag skulle kombinera långdistanscardio med uppbyggande styrketräning i gymmet istället. Jag är inte alls mycket för passen på gymmen utan tycker det är bättre om man kan träna själv eller med PT ute i gymmet så man kan ändra vikt och reps efter sitt mål. Jag vet tyvärr inte vad super saturday är. Lycka till med allt Kram Ida

   idawarg 2014-09-21 21:00:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!