VECKANS #WARGPOWER

IMG_7784.JPGIMG_7783.JPGIMG_7785.JPG

Josefine

Sofia

Elin

Petra

Morsan

Madde

Louise

Tilde

Cornelia

jennifer

Sofie

Erica

Nicole & Elin

Anna

Jennifer

Louise

Ottilia

sofie

Louise Bladh

Emma

Ida

Alltså vi är snart uppe i 3000 bilder i vår hashtag #wargpower. Så jäkla coolt och så underbart att få daglig inspiration från er där. Det var mycket matbilder och selfies denna veckan vilket jag älskar att kolla på! Grymt jobbat alla som varit med i veckans untmaning vilket var 22 min planka. Någon som klarat alla minuter? Imorgon kommer en ny grym utmaning och jag hoppas att ni alla är på!? 🙂

English: Soon 3000 pictures in our hashtag #wargpower on instagram. Sooo cool and it´s wonderful to get daily inspiration from you! This week it was a lot of food pictures and selfless which I love to watch! Good job everyone that participated in this weeks challenge of 22min plank. Anyone who did all 22min? Tomorrow you will get a new wonderful challenge and I´ll hope you´re all in? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • 22/22 minuter är avklarade! Sjukt jobbigt men så värt det 😀 älskar plankan.

  Tack för en grymt bra och inspirerande blogg. Ditt reportage i shape up var hur bra som helst! 🙂

  Madde 2014-09-01 11:49:26 http://madelue.blogg.se
  Svara
 • Klarade med hela 22 minuter denna veckan i plankan tufft men roligt, ser fram emot nästa veckas utmaning. Din blogg är grym förresten massa smarta tränings tips och mattips som inspirerar till att leva mer hälsosamt. Tack Ida 🙂

  Lisa 2014-08-31 22:22:52
  Svara
 • 22/22 min i planka, check!✅ Så otroligt skönt! Måste passa på att säga att jag tycker det är helt underbart att du har dessa veckans utmaningar. Det är så motiverande, man blir jättetaggad på att köra och vara med och bli utmanad! 😀 Tack för en superbra blogg, you are such a great inspiration! <3

  Ida 2014-08-31 20:17:13
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Wohoo vad bra jobbat och tack snälla för dina fina ord! <3 Räknar med att ha dig med i nästa veckas utmaning. Kram på dig <3

   idawarg 2014-08-31 21:14:56
   Svara
 • Härlig träningsvärk i magen efter veckans 22 minuter i planka! Har en fråga, jag får ofta håll när jag springer och det är långa nedförsbackar även om det var längesedan jag åt. Vet du vad det kan bero på? Tack igen för en megabra blogg!

  Emelie 2014-08-31 15:10:23
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Wohoo vad bra jobbat! Ja den där plankan är inte att leka med. Har också träningsvärk efter den 🙂 Tack sötis! <3

   idawarg 2014-08-31 21:14:03
   Svara
 • Alltså din blogg är så grym! Du uppmanar verkligen träning något som man ska må bra av och som inte ska vara ångestfyllt om man nu skulle råka missa ett pass. Problemet är att ja inte själv kan komma dit riktigt, jag tänker bara träning som ett sätt för mig att gå ner i vikt, även hur kul jag tycker träningen är! För om jag missar ett pass får jag ångest och tror att jag kommer gå upp i vikt ifall jag skulle göra ett uppehåll från träningen någon period. Har du något tips hur jag skall gå tillväga? 🙂

  Carro 2014-08-31 11:21:46
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir <3 Du är inte ensam om de här tankarna då de förekommer väldigt ofta. Mitt bästa tips är att kanske byta träningsform ett tag till något där du flyttar fokus från utseendefixering till något du gör för att det är kul. Jag blandar min styrketräning med tex pole dance, yoga och dans där fokusen ligger på att jag tycker det är kul och det känns nästan inte som träning för ens efter passet då såklart 😀 Haha. Kram Ida

   idawarg 2014-08-31 14:20:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!