TRÄNA MED GUMMIBAND

114751-0427_5

Nike Workout Rubberband 299kr – HERE

En grym investering är att införskaffa ett gummiband! Jag har ett och jag tar alltid med det när jag reser! Så bra och man kan göra så mycket olika övningar med det. Ibland tycker jag till och med att gummibandet är effektivare än vikter då man får motstånd hela tiden. I veckans utmaning på måndag kommer man behöva ett gummiband så har man inget hittar ni ett sjukt snyggt från Nike HÄR. Jag har ett svart men blev sjukt sugen på detta rosa. Haha. Får lite bättre feeling om man har ett rosa 😀

English: A good investment is to get a workout rubber band! I have one and I always bring it when I travel. So good and you can do a lot of different exercises and sometimes I think the rubber band is better then weights because you get resistance all the time. In next weeks challenge you will need a rubber band and if you don’t have one you find a pretty pink one from Nike HERE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Testade lite gummiband idag för första gången och fick direkt frågor/kommentarer (positiva) från andra okända människor på gymmet! Grymt skön ”varierande” träningsmetod imo. Dock hörde jag att det kan finnas olika ”styrka” / elasticitet på gummibandnen beroende på vilken färg det är på handtagen, vet du lite mer info om det? Inlägg om det skulle verkligen uppskattas! Kram

  Vendela 2014-09-01 20:18:32
  Svara
 • Vilken tur att jag har ett gummiband inför nästa utmaning då 😀 Använder mitt till varenda träningspass jag kör hemma, sååå värt att köpa ett om man inte har! Får mycket bättre kontakt med axlar med ett gummiband än med vikter på gymmet 🙂

  Jennifer 2014-08-31 20:26:39 http://jjennaa.blogg.se
  Svara
 • Ett väldigt bra träningsredskap 🙂

  Jessica 2014-08-31 14:08:23 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag ska på fredag flyga till Los Angeles från Arlanda. Jag skulle vilja ha lite tips på vad för mat jag kan ha med mig på flyget då jag inte tror att maten som erbjuds på flyget är särskilt bra..

  Sedan undrar jag vilka restauranger som har bra mat enligt dig? Och vilk rätter brukar du äta där?

  Skulle bli så glad för svar!! Kramar

  Hanna 2014-08-31 09:18:17
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Här hittar du mina inlägg från USA 🙂 http://idawarg.wearecube.se/category/usa/

   idawarg 2014-08-31 09:56:09
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! jag brukar ta med kokt ägg, proteinpulver, riskakor, raw food bars, nötter och frukt i väskan på flyget. I LA finns det så mycket bra och hälsosam mat så det kommer inte bli några problem att hitta. Min favorit är en Grill i West Hollywood som ligger bredvid gymmet crunch. Sedan käkade jag mycket på små veganska caféer och köpte ofta plocksallad på den ekologiska matbutiken Whole Foods. Om du går tillbaka i min blogg så kan du läsa mina inlägg från LA 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-31 09:55:06
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag måste verkligen fråga dig, har sökt på massa sidor osv efter svar på denna fråga men inte hittat något bra. Om man vill ha synliga muskler ” fitta muskler ” hur ska man träna angående repittioner osv? Ska man lyfta så man klarar många reps eller ska man lyfta tungt och köra på färre ist? 🙂

  JÄTTE tacksam för svar!
  MVH Felicia

  Felicia 2014-08-31 08:42:37
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia! Det går inte att svara på då jag skulle behöva veta mer om dig. Vi alla är olika och för de som redan har en grövre kropp men med fett på så brukar många reps med lägre vikter funka topp och för de som är smalare med lite fett på så funkar tyngre styketräning bättre. Kramis

   idawarg 2014-08-31 09:49:52
   Svara
 • Hej! Först av allt – tack för en bra och inspirerande blogg! 🙂 Jag undrar om du har tips på andra bra bloggar med fokus på träning och hälsa (förutom Hanna och Alexandras som redan läses flitigt varje dag)? Gärna med bra bilder! Tycker jag letar och letar men hittar inga fler än era som riktigt faller mig i smaken! Fortsatt trevlig helg! 🙂 Kram

  Johanna 2014-08-30 23:34:16 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! jag sitter faktiskt nu och letar men tyvärr hittar jag ingen favorit 🙁 Hittar du någon så meddela gärna. Kramis

   idawarg 2014-08-31 09:48:09
   Svara
 • Hej Ida. Vill börja med att säga du och de andra tjejerna på Im active är så himla bra och inspirerande. Jag blir typ rörd av att se tre så starka tjejer så i framkanten av ett nytt koncept som det här. Och all den hjälp ni ger andra att fortsätta sin aktiva resa i livet, så himla fint!!
  Nu till min fråga. Jag har tittat igenom många av dina videos och tycker att dem är superbra. Men jag har jätte svårt att förstå vilka vikter man ska ha och vad som egentligen räknas till att styrketräna. Jag är ganska smal med kanske lite hög fettprocent och vill nu tona min kropp. Jag vill minska lite i fett och få mer synliga, tonade muskler. Då undrar jag är dina fatburningpass och liknande pass rätt för mig? Eller måste man stå och lyfta tunga vikter för att få synliga muskler överhuvudtaget? Som sagt vill jag ha en tonad kropp men absolut inte bli för slank utan ha muskler som hjälper mina kurvor om du förstår vad jag är ute efter?
  Tack för en fin blogg och inspirerande träningspass!

  Anna 2014-08-30 18:27:48
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna och tack snälla vad kul att höra <3
   Det ör svårt för mig att säga då jag inte träffat dig men det låter som du skulle behöva träna lite tyngre för att bygga. Så träna tung styrka 3 gånger i veckan och kör ett sådant cirkelträningspass med styrka som jag har på min kanal i veckan och ät mycket bra mat. Kramis

   idawarg 2014-08-31 09:47:20
   Svara
 • Hej Ida!!!
  Vill först bara säga att jag är beroende av din blogg! Den är sååååå bra!
  Jag är 13 år och älskar att träna!! Är helt galen i det!!
  Något annat jag är beroende av är godis, choklad och kakor. Jag vill sluta men det går bara inte, och jag mår bara dåligt av det inombords.
  Nästan varje morgon så tänker jag: “Idag ska jag vara nyttig och inte äta “dåliga” saker!”
  Men senare på dagen så tyvärr sitter jag och proppar i mig en massa skit! (godis då)
  Jag är väldigt aktiv och det syns inte att jag äter så dåligt men jag vill inte att det ska “komma i fatt” mig tillslut.
  Tips?
  Tack för svar bästa Ida!
  Kram Olivia

  Olivia 2014-08-30 17:01:54
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia och tack snälla för din kommentar <3
   Haha ja det är lätt hänt att bli beroende av godis och sött och det är inte lika lätt att bli av med sötberoendet, men det går 🙂
   Vad som är viktigt är att du äter ordentligt med mat regelbundet under dagen så blir det lättare att hålla sig från. Äter du ordentlig frukost med protein, bra kolhydrater och fett? Äter du mellanmål och en stor lunch? Om inte så börja göra det ch varje gång du blir sötsugen så testa äta något mellanmål istället 🙂
   Lycka till Kramis

   idawarg 2014-08-31 09:43:54
   Svara
 • Kanske lite konstig fråga, men är det vanligt att man går upp lite i vikt på sommaren när man inte har samma rutiner som annars? Typ att man kanske Inte tränar och äter regelbundet och äter lite mer spontant och friare…? Märkte det förra sommaren men den här sommaren har jag haft lite mer rutiner och regelbundenhet då jag mår bäst av det sÅ då märkte jag inte av att jag gått upp!
  Bara undrar! Kram och tack för en grym blogg !! Du har så sund inställning till träning och hälsa och ingen hets som vissa andra träningsbloggar kan ha!! 🙂

  AnonyM 2014-08-30 14:07:25
  Svara
  • Svar på AnonyMs kommentar.

   Åh tack fina du vad glad jag blir! Ja det är lätt hänt att man släpper allt vad träning och nyttig kost heter under sommaren och blir det lite för mycket av det goda så kan man absolut gå upp i vikt. Håller man bara igång regelbundet och inte svävar ut allt för mycket med kosten så behåller man sin vikt. Hoppas din sommar var bra. Kramis <3

   idawarg 2014-08-31 09:40:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!