DAGENS PERSONLIGA 28 AUG 2014 – TAGGAD PÅ LIVET

IMG_7653.JPGAlltså idag är en sådan fantastisk dag! Började min morgon med möten och sedan har jag besökt bästa Celina och hon har gjort de mest fantastiska naglarna ever på mig. Ni er en liten tjuvkik på bilden ovan men kommer visa dem ordentlig imorgon 🙂

Nu sitter jag hemma och planerar kvällens boot camp. Det är 3:e och sista dagen för den här veckan och jag kör på järnet med mina tjejer som är grymma! Sådant härligt gäng och vilka kämpar! De två första dagarna har det varit mest fokus på styrka och idag blir det förbrännsingträning utav bara den! Wohoo, discotorsdag!

Som ni märker mår jag toppen och är så taggad på livet och att nu gå till gymmet och köra skiten ur mig själv innan jag träffar mina tjejer. Squats och rygg står på schemat! Nu kör vi!

Och förresten mina vänner glöm inte rösta på mig i Blog Awards. Jag skulle bli så galet glad då jag verkligen vill vinna i år. Har ni redan röstat så kan man rösta igen (1 gång om dagen) 😉 Haha ♥

English: Is a fantastic day today! Started this morning with meetings and after that I visited Celina to fix my nails. You can see a sneak peak on the pic above and I will show you more tomorrow 🙂 Now I plan tonights boot camp. It´s the last and third day this week and tonights focus is fat burning. Wohoo! As you may notice I feel great today and I can’t wait to go to the gym and do some squats and back workout before I will meet my girls at the boot camp! Yeey lets go! And do not forget to vote for me in Blog Awards ♥

vote

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så fin!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-08-28 21:56:31 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Underbart!
  Idag fick jag shape up med dig på omslaget 🙂

  Jessica 2014-08-28 21:29:50 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för all inspiration och kunskap du delar med dig av. 🙂

  Jag har bestämt mig för att skaffa en PT för att lyckas som bäst med min träning. Men nu när jag skulle gå in på hemsidan (mitt gyms hemsida) och alla olika PT:s radades upp förstår jag inte hur jag ska välja PT. Jag tänkte börja med 3 h. Bör jag välja en biffig man som jag blir lite rädd för (haha), eller en tjej som har en kropp som jag själv skulle vilja ha.. Det är svårt att få fram personligheten när man bara läser på hemsidan och jag vet inte vad jag skulle utgå ifrån ändå.
  Har du några funderingar eller tips?
  Kram Emelie

  Emelie 2014-08-28 21:13:16
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Det viktigaste är att du trivs och känner dig bekväm med din PT. Jag skulle be om att få träffa de du är intresserade av på en konsultation och se vad de kan hjälpa dig med. Då får du en bättre bild och känsla av vilken av dem so passar dig 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-08-29 11:20:14
   Svara
 • Hej! Jag vill så gärna börja gymma, men det tar så emot att gå och gymma själv?
  Har du något tips eller så som kan göra det lättare?
  Vill verkligen det här!
  Tack!

  - 2014-08-28 19:37:32
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   Jag förstår. Mitt allra bästa tips är att börja köra igång med en PT som kan hjälpa till med teknik, upplägg och peppning. Absolut bästa sättaet för att hitta motivation till styrketräning 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-08-28 19:56:51
   Svara
 • Åh, vad härligt det låter! 😀
  Gick förresten precis in och röstade på dig, du förtjänar verkligen att vinna!
  Kram

  Mirjam 2014-08-28 18:46:48
  Svara
 • Kuuuul! Vilken smittsam energi du har! 😀
  Keep up the good work!

  Signe 2014-08-28 18:23:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!