DAGENS PERSONLIGA 27 AUG 2014 – FULLT ÖS

IMG_7612.JPGGod Morgon finisar! Idag vaknade jag upp med träningsvärk i hela kroppen. Den här veckan är det verkligen all in och dagen igår var galen! Bokföring, mailen, blogga, 2 möten, en fotografering, ett tungt benpass, körde första passet på Boot Campet och tog sedan en dansklass. Kom i säng runt halv 1 och somnade halv 4! Puh! Var så uppe i varv och var så hungrig pga. all träning att jag inte kunde sova. Käkade en stor middag + en stor portion kvällsmat innan jag skulle sova men trots det så räckte det inte utan vid 03.30 gick jag upp och tog en skopa Inflamino protein och somnade sedan som en stock. Lite trött idag dock och håller tummarna för att jag håller mig frisk då annars sådana sömnrubbningar brukar vara orsaken till de gånger jag blir sjuk.

I alla fall idag är det full fart igen! Först ut är att svara på alla mail jag ligger efter med, sedan möte och sedan en ny dag med mina härliga tjejer på Campet. Wohoo!

English: Good Morning my friends! Today I´m sore in the whole body. Yesterday was a really crazy day! Accounting, mail, blogging, 2 meetings, 1 photo shoot, a heave leg workout, first day om my boot camp and then I took a late dance class. Come to bed around 00.30 and went to sleep 03.30! Puh! Was so excited after this day so it was hard to sleep. I´m a bit tired today but it´s full speed again today! First is to respond all email Im behind with, then meeting and then a new day with my lovely girls at the camp. Wohoo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!
  Super bra blogg, tack för de! <3
  Jag tänkte bara fråga om du har några planer på att ha Boot Campet fast i någon annan stad?? Typ Helsingborg

  Sofia 2014-08-27 12:08:45
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 <3 Jag kommer ej ha boot camp men jag kommer att ha event i andra städer, antingen i november eller i början av nästa år så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-27 15:59:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!