DAGENS PERSONLIGA 14 AUG – EN DAG I MITT LIV

IMG_7259.JPG

Tidigare: Under förmiddagen har jag bloggat, svarat på mail, shoppat, hämtat ett paket innehållande den HÄR och den HÄR, tagit en sväng i Humlegården för att förfölja lite söta hundar 😀 och sedan haft telefonmöte med min agent angående ett nytt samarbete som förhoppningsvis blir av (håll tummarna).

Nu: Sitter på mitt favorit Café och dricker kaffe, äter ekologisk choklad och väntar på en av Boot Camp tjejerna som jag ska ha konsultation med. Som jag skrev så vill jag endast ha ett fåtal tjejer (ca 10st) så alla verkligen kan få den hjälp de behöver för att nå sina mål och så jag kan hålla koll på att övningarna utförs ordentligt. Det kommer mer vara som PT-i grupp och efter boot campet är över vill jag att alla ska känna sig mer säkra på teknik och träningsupplägg för att kunna träna vidare själva.

Denna och nästa vecka ska jag träffa alla enskilt för att gå igenom bakgrund, kost och sätta upp mål så jag har koll på alla innan själva campet startar. Det är så viktigt att få veta mina klienters bakgrund och ev. skador så jag vet hur hårt och på vilket sätt jag kan pusha dem. Campet drar igång 26 aug och jag LÄNGTAR att få vara med på de här tjejernas resa! Campet är egentligen fullt men om någon missat så kan jag kanske klämma in 1-2st till. Maila i så fall ditt intresse till [email protected]Mer info om Campet HÄR.

Senare: Ska till gymmet för att köra 6 set squats och sedan möta upp en vän från Karlstad och träna Pole och sedan ska vi möta upp ytterligare en tjejkompis för lite thaimiddag. MUMS!

Riktigt grym dag!

English: Earlier today: During morning I have blogged, answered mail, shopped, and had a telephone meeting with my agent about a new collaboration. 

Now: Drinking coffee, eating dark organic coffee and waiting for one of my clients from the Boot Camp that i should have consultation with. I only want a few girls (about 10) in my camps so everybody can get the help they need to reach their goals. It would be more like Personal Training in a small group. This week and next I will meet every girl in camp alone to know more about their background, diet and to set goals with training. Can´t wait until the boot camp starts 26 aug! 

Later today: I will go to the gym for 6 set of squats and then meet a friend for some pole dance training. After that we will meet another girlfriend for dinner. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej Ida!
  Gillar dina personliga inlägg! Keep it up!
  Jag har ett litet ”problem”.. Jag får typ aldrig ordentlig träningsvärk längre. Detta trots att jag varierar träningen med vikter och med nya övningar. Är det jag som har fel upplägg eller är kroppen bara för van helt enkelt? Saknar den där goa brännande känslan dagen efter ett hårt pass, nu har jag bara en härlig trötthetskänsla samma dag jag kört ett hårt pass men inget dagen efter.
  Kram Maria

  Maria 2014-08-14 22:14:02
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh tack fina du vad glad jag blir! Kan det vara så att du kanske inte utmanar den tillräckligt? Du kanske orkar mer än vad du tror? Sedan behöver man inte få träningsvärk. Är du ute efter det så är excentrisk träning något som verkligen framkallar träningsvärk :S Kram Ida

   idawarg 2014-08-14 22:23:58
   Svara
 • Funderar seriöst på att starta en insamling till en weekend för dej och killen, så ni kan åka och ligga, ha sex, älska med varandra! Hörde din pod, där du sa sex engång i månaden räcker, blev chockad! Alla vi borde samla ihop så ni får sen sex-weekend!

  Jocke 2014-08-14 21:59:21
  Svara
 • Hej super-Ida! 🙂
  Kan du berätta mer om ”6 set squats”?
  Jag tänker, hur varierar du dem? Hur många? Ja, upplägget helt enkelt. Låter så tråkigt med ett pass med 6 set squats 😛 (Jag vill dock bli grym på squats och därav min fråga för jag blir lite uttråkad av dem 🙂

  Magda 2014-08-14 21:32:27
  Svara
  • Svar på Magdas kommentar.

   Jag kör efter russian squat routen och det beror på vad du vill ha för målvikt. Fyll i här för att se –> http://www.styrkelabbet.se/russian-squat-routine/
   Jag kör inte bara squats utan det blir bara första övningen. I måndags körde jag ett helt benpass efter och idag 2 timmar Pole Dance 🙂
   Kramis

   idawarg 2014-08-14 22:21:31
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tusen tack! Det ska jag testa! Och såg nu att du lagt ut passet från i måndags, det ska jag testa 🙂

    Testade ditt konditionspass häromdagen (jag är löpare så att springa är inget problem) men herregud vad mycket jobbigare det blev med magövningar emellan. Stort tack för alla tips och inspiration du delar med dig av, både på bloggen och på youtube-kanalen 🙂

    Magda 2014-08-15 10:30:21
    Svara
 • Hi Ida!

  Your blog looks great ! I wanted to know who is representing you. I’m in search of an agent.

  Thanks

  Vannessa 2014-08-14 20:30:37 http://www.shapeitupp.com
  Svara
 • Hej! Kan inte du lägga upp ett inlägg och visa vad du brukar äta innan du går och lägger dig på kvällen?! 🙂
  Jag måste alltid få mina supergoda mackor, har du något bra tips på vad man kan äta istället?! 🙂 Tacksam för svar!

  Hanna 2014-08-14 20:12:07
  Svara
 • Kan du inte skriva vad det är istället för HÄR och HÄR? :)För du gör ofta så, skriver HÄR istället för det som det länkas till. Det är tråkigt att läsa. Mycket trevligare när det står vad det länkas till som längre ner i inlägget där du skrivit ’mer info om Campet HÄR’. 🙂

  Sofia 2014-08-14 18:32:13
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Blir lättare så när jag länkar till kläder. Annars skulle det stå nelly och nelly 🙂

   idawarg 2014-08-14 22:17:28
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Det är inte så att du skriver HÄR/HERE för att folk ska klicka på länkarna(för att dom är nyfikna var det är köpt) och du tjänar pengar på det? 🙂

    Sofia 2014-08-19 10:57:54
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

     Haha alltså jesus vad du stör dig på detta. Lägg all denna energi på något annat. Nej det är inte därför utan för att det är enklast och för att det ser snyggast ut. Du behöver inte klicka på länkarna för jag kommer fortsätta skriva så 🙂

     idawarg 2014-08-19 11:20:50
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Haha jesus.. Det är minimalt av all min energi som går åt till detta. 🙂 Jag tycker bara att det ser trevligare ut om det inte står HÄR HÄR HÄR.
      När jag för ett tag sen läste ett inlägg hos Linn så tänkte jag på din blogg. Just detta med här, här, här. Du kan läsa inlägget HÄR: http://fitnessdreams.se/2014/juli/why-blog.html 😛 kan tyvärr inte gömma länken i ordet här. 🙁 haha 😉

      Sofia 2014-08-20 12:23:46
      Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Samt att det blir trevligare att läsa..

    Sofia 2014-08-18 13:14:29
    Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Ja fast då vet man åtminstone vart man kommer när man klickar på länkarna. Jag klickar aldrig på dina länkar för jag vet inte vart jag kommer. Även fast jag förstår att det är tex klädessidor och sånt.

    Sofia 2014-08-18 13:14:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!