TABATA TRÄNINGSPASS

IMG_7028.JPGIMG_7024.JPGIMG_7027.JPGJag har förflyttat mig från Stockholm till Åmål där min mamma och pappa bor. Igår gick jag med min fina vän Fia till JeJe´s gym och körde ett Tabata pass. Det var 11 olika stationer med 2 övningar på varje blandat med styrka och pulshöjande. Tabata betyder att man jobbar 20s och vilar 10s och vi körde 8 sådana intervaller vid varje station (4st på varje övning).

Det blev ett riktigt svettigt pass och en riktig genomkörare av kroppen. Idag blir det styrketräning för min del igen och då ben och tungt! Wohoo.

I´m in Åmål and visiting my mum and dad. Yesterday I went to the gym with my friend Fia and tried on a tabata workout. It was 11 different stations with 2 exercises each with both strength and cardio. Tabata means that you work 20s and rest 10s and we did 8 intervals of that on each station (4 on each exercise). It was a sweaty whole body workout! Today it´s time for a heavy leg workout again. Wohoo!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Ida! Är relativt ny till din blogg men nu har det blivit en del av min vardag att läsa den! Jag skulle vilja ha lite råd när det gäller havreprodukter. Jag testade att använda Oatlys havre-creme fraiche för att jag ville sluta med mjölkprodukter, men kom senare på att det är gluten i den. Jag vill även äta glutenfritt så sökte lite på detta och tydligen ska havre innehålla en väldigt låg glutenhalt, men inte nog låg för att kallas glutenfritt. Jag läste åxå att havre har en annan typ av gluten som inte påverkar kroppen på samma sätt som tex vete osv, men jag känner mig osäker på om det är okej eftersom det ändå är gluten. Jag har ingen allergi mot gluten eller mjölkprodukter men vill utesluta dem för hälsans skull. Vad anser du om havreprodukter? (yoghurt, creme fraiche, grädde osv) Och har du något tips på något annan produkt som kan vara substitut för creme fraiche som är gluten/mjölk/soyafritt? Mjölk och grädde finns de ju många alternativ till, så det är lättare att hitta. Men att gå från en ”vanlig västerländsk” kost till glutan/mjölk/sojafritt är oftast en djungel! Hoppas du kan du hjälpa oss! Kramar!

    Sanna 2014-08-07 17:38:30 http://sannakarlin.com/blog
    Svara
  • Åh! Älska Tabata, vad gjorde ni för övningar?

    Emelie 2014-08-07 15:24:43
    Svara
  • Riktigt motiverande är du! Tack för det

    Ella 2014-08-07 14:52:35 http://www.onlywhen.blogg.se
    Svara
  • Åh va kul! Vilka övningar körde ni? Tack för en toppen-blogg <3

    Malin 2014-08-07 13:49:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!