LIVET SOM EGEN FÖRETAGARE

20140731-133231-48751450.jpg

Happy me today – You can find the GLASSES HERE

Hej vänner! Idag känner jag att det är en sådan underbar dag. Har precis kommit hem från Celina där jag varit och fixat mina naglar. SÅ nöjd, kommer visa er resultatet snart. Nu sitter jag hemma och bokför mitt företag och ska sedan gå iväg på lite möten. Jag gillar livet som egen företagare så mycket eftersom man själv kan styra över sina tider och planering. Man jobbar hela tiden men att kunna ta med sig jobbet vart som är en sådan frihet och lyx att jag tror jag drömmer! Sitta och jobba ute på balkongen med en kopp kaffe eller varför inte på en terass i ett annat land? HUR galet är inte det? 

Inom kort (tror imorgon) kommer jag avslöja ett riktigt roligt jobb som några av er kommer kunna ta del av. Det är en kombination av lyx, spa, god mat, sol, bad, träning, yoga och massa andra roligheter. HUR kul låter inte det? Någon som kan gissa? Kommer finnas begränsat med platser och kommer vara försten till kvarn så håll utkik imorgon 🙂

Hi my friends! What a wonderful day it is today! Just got my nail fixed by Celina and I will show the result later, SO NICE! Now I´m home accounting my own company and later I will go off on some meetings. Love life as a self-employed so much because you can plan your time how you want. You always working but it´s such a freedom and luxury to be able to bring your job wherever you want to. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida!
  Det är så att jag är allergisk mot både gluten och laktos. Jag har på senare tiden börjat misstänka att jag även är allergisk mot mjölk, jag vet inte vad jag ska äta!?
  Jag kan inte äta tillexempel mandel och nötbaserade produkter då jag även är allergisk mot mandel och alla nötter.. Eftersom du inte äter mjölk och gluten så tänkte jag att du kanske kan komma med något förslag på frukost och kanske hur du gör såser till mat?
  Tänkte pröva Oatlys havreyoghurt men vet inte om den är glutenfri?
  Tack på förhand 🙂

  Kitty 2014-08-13 07:12:54
  Svara
 • Very beautiful!

  Melanie 2014-08-01 17:00:00
  Svara
 • låter så häftigt och roligt att vara egenföretagare! 😀 drömmen för mig, måste bara komma på en idé, haha 😉

  ISA 2014-08-01 14:47:03 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Jag testa din bananglass, la även till en klick Kung Markatta jordnötssmör (den saltade). MUMS!

  Blåbär 2014-08-01 00:11:23
  Svara
 • Hej IDa tror du viktminsknings produkten Nidora funkar ? Jag har läst i en annan sida att Angelina Joline använder det och många har kommenterat att de funkar på dem också. Tror du på det ?

  Anna 2014-07-31 19:22:59
  Svara
 • Training camp! Kanske här i Marbella? 🙂

  sofie 2014-07-31 14:25:53 https://www.facebook.com/PTsof?fref=ts
  Svara
 • åh, kanske hänga med på en träningsresa som ni gjorde med Kickstart? woop woop!

  ellen 2014-07-31 14:16:49 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida,

  jag styrketränar på morgonen på gymmet 1h. Nu funderar jag på att lägga in cardio på eftermiddagen? så som spinning, löpning osv. kan tillägga att jag tränar 5dagar i veckan. men jag vill inte riskera överträning med följd av skador osv.

  vad tycker du?

  Sandra 2014-07-31 14:12:56
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Allt beror på hur mycket återhämtning du ger dig själv. Varför ska du träna så mycket? Har du speciella mål? Har du inte det behövs inte så mycket träning och ja, skaderisken blir högre. Kram Ida

   idawarg 2014-07-31 14:29:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!