EKOLOGISK ÅTERFUKTNING

20140713-115132-42692536.jpgNågot som följer med mig överallt i sommar är den här ekologiska och naturliga morotsoljan från Rosenserien. Huden blir lite torr efter allt sol och bad och jag fullkomligt älskar att smörja in mig med den här. Man blir inte bara återfuktad utan man får också en sjukt fin lyster och lite extra färg av den. Perfekt att ha på ben och armar om man har shorts och linne.

Ni kan beställa den HÄR och anger ni koden ros så får ni 100kr rabatt på er beställning (gäller hela webbshopen).

I use this organic body oil from Rosenserien every day. It´s so nice to use after sunbathing and gives you extra nine and color to your body. Perfect to use on your legs and arms when wearing shorts and top. You find the body oil HERE.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack, bästa tipset på länge för mig! 😀

  Jessica 2014-07-23 20:32:21 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej Ida! Idag är min första dag på min gluten- och mjölkfria kost som jag ska testa i några veckor i hopp om att magen ska sluta krångla. Du är en fantastisk inspiration och det är mycket tack vare dig som jag bestämt mig för att sluta. Det enda problemet är att jag bor i en relativt liten stad och här finns inte en massa specialbutiker och matställen som har gluten- och mjölkfria produkter. Jag får helt enkelt nöja mig med Icas allergihylla. Har du några tips till mig för att ändå lyckas med min nya kost? Frågan kanske är lite abstrakt men hoppas du kan hjälpa mig lite på traven. Tack för en SUPERBRA blogg <3

  Anonym 2014-07-18 10:33:30
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du och vad roligt att höra! När jag är i Åmål så har de nästan bättre utbud på gluten och mjölkfritt än vad de har i Stockholm så det ska nog gå bra. Havremjölk eller mandelmjölk brukar finnas överallt förutom det så köper jag inte så mycket från ”allergiprodukterna” utan köper rena råvaror och lagar själv. Kolla in mina glutenfria bröd under recept mm. Sedan kan du alltid beställa från nätet. Jag använder produkter här från –> http://idawarg.vitamera.se

   Lycka till! Kramis

   idawarg 2014-07-18 12:45:05
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!