HUR SKA JAG TRÄNA FÖR ATT FÅ SMALARE LÅR?

SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Din blogg är verkligen grym, precis som du. Inspireras så galet mycket av dig! Jag har ett ”problem”. Jag tränar väldigt mycket, nästan varje dag och oftast är det gym. Jag har alltid varit smal och tränat mycket men det senaste halv året har jag tränat på gym och då har jag märkt att jag byggt muskler på överkroppen. Jag är nöjd med min överkropp då jag har tex magrutor. Men mina ben vill inte ändras, dem har lagt på sig och blivit stora dem senaste åren vilket jag har jätte stor komplex över. Jag mår jätte dåligt över dem när jag ser hur smala och fina mina vänners ben är. Min överkropp och underkropp passar verkligen inte ihop. Så jag undrar vad kan jag göra för att göra dem mindre? Skulle bli så glad om du svarade för jag går runt och mår dåligt över dem varje dag. Kram bästa du!

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Vad kul att du kommit in i gymträningen. Att ha stora ben/rumpa/lår är ju så galet fint och något som många strävar efter att få så jag tycker du ska vara toppennöjd med dem, men självklart förstår jag om man har andra mål också. Alltid är det så att an vill ha det man inte har 🙂

Jag vet inte hur du tränar i dagsläget? Men att lägga om styrketräningen på underkroppen till lättare vikter och fler reps och tex köra cirkelträning tajtar till och ger mer uthålliga, längre muskler och inte de där bulliga.

Här kommer ett benpass som är kalas att köra + att du hittar fler liknande på min youtubekanal HÄR – glöm inte att prenumerera.

Question: How can I get smaller tighs? Answer: Do strength training for the lower body with lower weights and mor reps. Circuit workouts is very good and here is one that is perfect to do. Don´t forget to subscribe on my youtube channel HERE.

you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Jag har komplex över mina lår då dem är stora och dallriga .. Min Mage är inte vältränad alls och väger 7 kilo mer än mina vänner som är normalviktiga ! Jag mår dåligt när jag är med mina vänner och ser deras smala fina lår och vältränade mage, ibland skämtar dem om mina lår att dem är stora mm .. Dem tror inte jag tar illa upp .. Men jag har komplex och det vet inte dem .. Och att då få höra att dem är stora är inte så kul.. Kan man spänna låren små eller en effektiv träning .. Har en viktig sak att gå på om 3 veckor och vill iallafall ha lite mindre lår och mage .. Har du några tips?

  Josefin 2016-05-11 18:15:16
  Svara
 • Hej! Jag vill gå ner i vikt och bli smalare till sommaren har sån stor komplex över min vikt. Finns de någon bra och effektiv träning så jag ja bli smalare och gå ner i vikt och vad ska jag äta??

  En till fråga hur kan man få smalare lår??
  För jag vill inte ha kvar mina lår som dem är nu..
  Så frågorna va: hur ska jag träna för att gå ner i vikt och bli smal?
  Vad ska jag äta?
  Hur ska jag få mindre lår?

  jennifer 2016-04-19 22:15:20
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en liten fråga. Älskar träning och blir Så mycket piggare och fräschare av det, sen är det inte fel att man får lite snygga muskler på det också. Men ibland så känner jag stt träningen blir ett måste och så inplanerat att jag får lite ångest ifall jag inte kunnat gå dit… Jag blir lite rädd av tanken på att min kropp inte skulle vara lika snygg ifall det skulle hända att jag skulle göra ett träningsuppehåll någon gång. Vill ju känna att träningen är något för att jag ska må bra och inte bara för att få en snygg kropp.
  Hur ska jag förhålla mig till detta? Vill ha en ändrad inställning och slippa ångest om jag inte hunnit med träning! Det känns faktiskt inte bra då det finns annat att tänka på!

  Anonym 2014-07-04 23:30:11
  Svara
 • Kan muskler se olika ut? Jag har läst på flera ställen att muskler bara kan förändras genom att bli större eller mindre. Vad menar du med att muskler kan vara ”bulliga” eller ”längre & tajtare muskler”? Inget illa menat!<3 kramis

  Jag undrar även om du har något tips på en nyttig yoghurt och ost? Jag vet att du äter mjölkfritt och rekommenderar andra att göra det men jag har tyvärr inte möjlighet till det då jag fortfarande bor hemma… Så vilka yoghurt/fil och ost brukade du köpa, märke och sort? jag brukar köra på naturell men samtidigt finns det en del sockerarter även i sådana..

  Julia 2014-07-04 15:54:22
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja de kan se olika ut då det finns olika typer av muskler. Typ 2 blir bulligare och är mer explosiva och typ1 är långa och smala och mer uthålliga. Så tränar man explosivt och tungt blir de större och trnar man uthållighet blir de mindre. Kramis

   idawarg 2014-07-06 00:40:16
   Svara
 • Jag har också en fråga, är sushi nyttigt?

  Caroline 2014-07-04 14:31:48
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   I lagom mängd absolut. Det är endel socker i riset men äter man det då och då så är det fine. Supergott är det i alla fall och jag åt det igår 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-05 19:59:09
   Svara
 • Mera sånna videos! 😀

  Andreatherese 2014-07-04 14:27:26 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Hej ida! Jag tycker att min mage är så bred framifrån alltså från sida till sida i nedre delen av magen. Hur får jag bort det ? Vill så gärna ha en mindre bred mage! Kram!

  Maria 2014-07-04 13:27:49
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej fina du! Det är min mage också och det är för att benstommen är så och inget man kan göra åt. Bara att acceptera och lära sig älska 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-05 19:57:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!