VECKANS UTMANING – SQUATS

 Wohoo nu är det måndag och nu kör vi en favorit i repris som veckans utmaning. Jag är lite ego denna veckan eftersom jag själv är supertaggad på squats och har tänkt att ”squatta” mig igenom denna veckan. Dags för den lilla rumpan att jobba! 🙂

Därför utmanar jag er att göra minst 500 squats innan denna veckans slut. Ni får göra vilken form av squats ni vill och köra med eller utan vikter. Det jag dock vill att ni ska hålla fokus är att hitta kontakt med baksidalår och rumpa.

TÄVLING!

Det grymma med denna veckan är att utmaningen görs i Samarbete med Gorgeous London och 3 av er som hashtagar era bilder med #WARGPOWER, #GORGEOUSLONDONLTD och #GORGEOUSCURLWAND kommer vinna DENNA <–LÄNK grymma Volym locktång som är perfekt att göra stora Hollywoodlockar med och även DENNA <–LÄNK skyddande hårspray. Vinnare väljs på söndag så hashtaga på nu 🙂

gorgeous1

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.wearecube.se/2014/06/29/veckans-utmaning-squats-5/ ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu 
#WARGPOWER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
53kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!