VILKEN FEELING

DELTAGARE VECKANS UTMANING20140622-101504-36904883.jpg20140622-101505-36905451.jpg

fridamandersson.blogg.se

ericacatherine.blogg.se

http://nattstad.se/ladyjen

wewellness.spotlife.se

http://sandrakarlssons.blogg.se

http://www.nicoleidaelisabeth.blogg.se/

http://matildabennhage.blogg.se/

http://delholt.devote.se/

http://www.fitnessfelicia.myshowroom.se/

En vecka med sidoplanka är klar och jag har nog aldrig tidigare fått en så bra känsla när jag kollat igenom vår hashtag #wargpower och era bloggar som varit med. SÅ härliga bilder och härliga sommarkänslor. Också kul att några av er testat baka mina glutenfria frallor och sedan så var det någon som laddade upp den härligaste filmen med en midsommarplanka, men nu när jag letade så var den borta? haha vart tog den vägen? SÅ ROLIG!

I alla fall så riktigt bra jobbat! Imorgon kör vi igen, ny vecka och ny utmaning och jag hoppas att ni är på även fast många nu tagit semester och sommarlov?! En hälsosam livsstil ska vara året om 😉

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida! Jag undrar om du kan/vet något om så kallade triggerpunkter/muskelknutar? Kan man få dem av styrketräning? För dagen efter och två dagar efter jag tränade bland annat axlar och gjorde axellyft åt sidan samt framtåt har jag haft som två muskelknutor på vardera sida av den mjuka delen bakom axeln/ovanför skuldran som gör riktigt ont om jag trycker på dem… Kan det ha varit att jag har utfört övningarna fel? Det kanske inte är något du har någon kunskap om men om du vet något om det skulle jag vara tacksam för svar!

    Sofia 2014-06-23 20:53:40
    Svara
  • hehe den här utmaningen fick jag verkligen kämpa för att få till, hade inte alls gjort tillräckligt många under resten av veckan, så det fick bli 95st/sida idag haha, men jag blev klar 😀 väntar med spänning på morgondagens utmaning!

    www.fitnessfelicia.myshowroom.se

    Felicia 2014-06-22 19:07:08 http://fitnessfelicia.myshowroom.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!