TACK FÖR MOTIVATIONEN OCH GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar och TACK för att ni delar med er! Att vara bloggare är inte så lätt som alla tror och ibland kan man verkligen hamna i svackor. Det som får mig att hålla glöden och motivationen uppe för mig är när ni kommenterar. Jag älskar när ni tycker till, delar med er eller bara säger hej. Gör ni inte det så känns det endast som om jag sitter och skriver i min ensamhet till ingen nytta fast att jag ser på statistiken att ni är där och det får min motivation att dala. Ni behöver inte ha något vettigt att säga, haha jag behöver bara veta att ni är där så TACK fina ni som kommenterar. Sedan så försöker jag svara på de flesta kommentarer så håll koll i kommentarsfälten 🙂

Den här kommentaren fick jag i veckan på mitt inlägg om ätstörningar. Den gjorde min dag <3

”Hej! Jag har haft ätstörning i ca 6 år nu. Det är ett rent helvete, men jag börjar gå mer och mer mot det friska. Har varit sjukskriven i lite drygt 2 år nu och får hjälp på ett ätstörningscenter. Helt fantastiska människor 🙂 Innan min ätstörning var jag väldigt aktiv och spelade fotboll och jag åt bra och näringsrik mat. Vill komma tillbaka till det och det hjälper mig skitmycket att se din blogg Ida 🙂 hittade hit för ett par veckor sedan och tänkte då ”men är inte det där Ida från floorfiller :)” du var en av mina favoriter i det programmet, älskade din och seans matrix dans, så jävla bra 🙂 hur som helst så tack för din fantastiska blogg, du inspirerar mig varje dag till att bli frisk och komma tillbaka till mitt friska jag igen. Till alla er andra som har ätstörningar, kom ihåg att ni är alla riktiga fighters och ge aldrig upp. Har även ett litet tips som jag brukar använda mig av, varje gång jag slår på mig själv genom ätstörningen så har jag en bild på mig själv när jag är liten. När jag ser den bilden så tänker jag att det är den lilla flickan som jag slår på. Det blir då svårare att slå på sig själv, så tänk på att ta hand om erat inre barn. Tillsist så vill jag säga till er alla att ta hand om er själva, var stolta över den ni är ”Be yourself, because an original is worth more than a copy” kramar till er alla <3″

När du nämnde Floor Filler så var jag själv tvungen att leta upp min och Seans matrixdans och för er som är intresserade kommer den här 🙂

 

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Tung du är Ida :)!

  Camille 2014-06-22 19:20:04
  Svara
 • Hoppas du haft en strålande midsommar 🙂 Ta hand om dig, kram <3

  Browneyedgirl 2014-06-21 07:52:00
  Svara
 • Glad midsommar Ida! 😀

  Nathalie 2014-06-20 20:58:00
  Svara
 • Hej Ida! Älskar verkligen din blogg och jag blir alltid mer motiverad när jag läser den! Jag undrar ifall quest bars är bra att äta som mellanmål eller direkt efter träningen. Påverkar det viktnedgången ifall man äter det som mellis då och då?

  Jassi 2014-06-20 19:37:00
  Svara
 • DU ger väldigt mycket motivation till människor också. Puss på dig!
  www.isabyl.blogg.se

  isa 2014-06-20 16:03:00
  Svara
 • Men guud, du är en stark krigarälva! Helt fantastiskt vacker!

  Nika 2014-06-20 15:40:00
  Svara
 • Grym dans, såg aldrig Floorfiller eftersom att jag inte utvecklade mitt dansintresse förrän flera år senare 😀 Trevlig midsommar på dig!

  Arw 2014-06-20 13:58:00
  Svara
 • Hej ida, har alltid velat fråga hur du hanterar vardagliga saker när du äter glutenfritt och mjölkfritt. Blir det inte svårt om du blir bjuden på fika av någon som kanske inte känner dig så väl? Vad brukar du säga då? För jag själv försöker att äta väldigt hälsosamt, lite kolhydrater & mer av protein och nyttiga fetter. Men jag blir väldigt ofta bjuden på något sött & då känns det lite svårt att avstå, känns lite taskigt, du är duktig som lyckas så bra med ditt hälsosama liv, all lycka till dig! 🙂

  Josefine 2014-06-20 11:14:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine och tack för din kommentar! Många frågar det här så ska ta det i ett inlägg snart. Glad midsommar Kramis

   idawarg 2014-06-20 11:24:00
   Svara
 • Du är med på aftonbladets sida idag. Det är ett gammalt klipp från debatt (tror det var debatt 🙂 )

  Jeanette 2014-06-20 11:05:00
  Svara
 • Ser alltid fram emot nya blogg inlägg och videor. Tack för all motivation!!! Glad midsommar! 🙂

  Catrin 2014-06-20 10:48:00
  Svara
 • Åh jag blir alldeles rörd 🙂 kan ju säga att du gjorde min dag nu ha ha 🙂 å shit vad kul å se matrix dansen igen, får gåshud, så jävla bra 🙂 Tack igen för din fantastiska blogg, du är helt jävla underbar 🙂 hoppas du får en riktigt bra midsommar, det kommer då jag få efter detta inlägget 🙂 massor av kramar till dig fina Ida <3

  Sofie_Kickan 2014-06-20 10:16:00
  Svara
 • Vilken cool dans!! Duktig du är! Vad är dina bästa tips för att fortsätta vara hälsosam under sommaren? Till exempel tacka nej till en glass utan att uppfattas som ”tråkig”..? Kram

  Louise 2014-06-20 10:05:00
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise! Mitt bästa tips är att hålla en sund kosthållning och träna regelbundet under sommaren och ibland njuta av en glass 🙂 Det som spelar roll i längden är att hålla en hälsosam livsstil hela tiden 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-20 10:39:00
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en superbra blogg och all inspiration du ger oss läsare

  Jennifer Z 2014-06-20 09:42:00
  Svara
 • cool =D

  Jessica 2014-06-20 09:25:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!