KICKSTART – AVSNITT 12 FINAL

Petra Tungården, Sara Montazami, Fanny Lyckman, Ida Warg. Foto: TV3 Petra Tungården, Sara Montazami, Fanny Lyckman, Ida Warg. Foto: TV3

Sista avsnittet av Kickstart är uppe och dags att kora en ”Miss Kickstart”. Vem av tjejerna är starkast i den slutgiltiga tävlingen?!

Ni kan även denna veckan hänga på och köra liknande tävling som tjejerna gör. Utmana en vän och se vem som kan göra…

30 armhävninar

50 squats

50 kettlebell swings

50 burpees

…snabbast?!

För er som kommer sakna Kickstart så kan jag meddela att jag från och med söndag kommer böra sända mitt eget träningsprogram på min youtubakanal varje söndag och torsdag så prenumerera på den HÄR så missar ni inget avsnitt. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag förstår inte detta. Om man vill gå ner i vikt ska man äta nyttig mat och dom som vill gå upp i vikt ska också äta nyttig? Alltså ska kroppen bestämma? :/ Om man vill gå ner i vikt ska man äta nyttig och snabba kolhydrater medans dom som vill gå upp i vikt ska också äta snabba kolhydrater och nyttigt. Om jag har rätt ska dom som vill gå NER i vikt ska äta nyttigt och snabba kolhydrater och träna kondition och äta lite mindre medans dom som vill gå UPP i vikt ska äta mer snabba kolhydrater och mer mat medans dom som vill gå ner i vikt ska äta mindre än dom som vill gå upp i vikt? :/ Båda kan väl inte hjälpa båda? Att nyttig mat an hjälpa både dom som vill bli smalare och dom som vill bli större..?

  Anonym 2014-06-05 16:36:00
  Svara
 • Älskar kickstart programmen 🙂 Får bli en kopp grönt te och sen hem och titta på det här.
  Ska bli skoj att få följa ditt nya program med. Ha en toppen dag, kram 🙂

  Browneyedgirl 2014-06-05 06:49:00
  Svara
 • Din blogg är fantastisk!! Har en fråga, jag har styrketränat regelbundet i snart 1 år (5-6 ggr i veckan) och ätit nyttigt (undvikit sötsaker och ätit mindre kolhydrater men mer protein). Visst har jag märkt skillnader på min kropp men jag vet inte om jag får ut maximalt av styrketräningen på grund av min kost. Jag är orolig att jag äter för lite, hur mycket ska jag äta? Är 171 cm och väger 57 kg. Jag vill alltså inte gå ner i vikt utan öka i muskelvolym men minska min fettprocent alltså få en tajtare kropp. Hur många repetioner och reps bygger muskler snabbast? Vad ska jag som tjej tänka på när vi ska bygga muskler? Hur viktigt är det egentligen att få i sig något direkt efter träningen?

  Vore så glad för svar, hoppas du har en underbar semester! Kram <3

  Hanna 2014-06-05 06:42:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Om du vill bygga är det superviktigt att du äter ordentligt. Du behöver inte men det är bra att få i sig protein direkt efter träning. Träna tyngre och kör mellan 8-12 reps. Vila och mat kommer sedan bygga dina muskler! 🙂
   Tack fina du STOR kram Ida

   idawarg 2014-06-05 12:16:00
   Svara
 • Det har varit så himla kul att få följa er kickstart resa. Det är verkligen härligt att få lära känna er och dig genom att titta på avsnitten. Jag har följt dig ganska länge och tror att jag har en aning om hur tänker med träning och kost men det är ju en annan sak att se dig när du jobbar och pushar tjejerna mot deras mål. Programmet har verkligen varit jättebra och det är tråkigt att det var sista avsnittet. Vilka fantastiska resultat tjejerna har fått! Det är härligt att de har blivit starkare fysiskt men också mentalt. Grymt bra jobbat Ida, det har varit inspirerande och kul att få se dig i kickstart!

  Phuong 2014-06-05 00:33:00
  Svara
  • Svar på Phuongs kommentar.

   Å tack fina du vad kul att höra 🙂 <3 Du får hänga här på bloggen och följa mina egna träningsprogram på youtube kanalen http://youtube.com/idasfitness Kommer sända där från varje söndag och torsdag. Glöm inte prenumerera så missar du inte nya uppladdningar 🙂 Stor kram på dig

   idawarg 2014-06-05 12:18:00
   Svara
 • Din blogg är verkligen grym, precis som du. Inspireras så galet mycket av dig! Jag har ett ”problem”. Jag tränar väldigt mycket, nästan varje dag och oftast är det gym. Jag har alltid varit smal och tränat mycket men det senaste halv året har jag tränat på gym och då har jag märkt att jag byggt muskler på överkroppen. Jag är nöjd med min överkropp då jag har tex magrutor. Men mina ben vill inte ändras, dem har lagt på sig och blivit stora dem senaste åren vilket jag har jätte stor komplex över. Jag mår jätte dåligt över dem när jag ser hur smala och fina mina vänners ben är. Min överkropp och underkropp passar verkligen inte ihop. Så jag undrar vad kan jag göra för att göra dem mindre? Skulle bli så glad om du svarade för jag går runt och mår dåligt över dem varje dag. Kram bästa du!

  Anonym 2014-06-04 22:20:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   hej tjejen och tack snälla för din kommentar, det värmer att höra! 🙂 <3 Svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-06-05 12:32:00
   Svara
 • Hej Ida! Är det viktigt att äta tätt inpå ett löppass? Är det bra att äta tex jordgubbar med mjölk Är det försent att äta ca: 50-60 minuter efter ett löppass? Om man äter inte äter någonting de första tre timmarna efter träningen, blir den som ogjord. Vad tycker du att man ska äta efter efter tex löpintervaller eller efter längre distans, ca : 6-7km?

  Sara 2014-06-04 21:47:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Det beror på vad du har för mål med din träning? Ska du köra ett till pass samma dag kan det vara bra att fylla på med något direkt efter annars kan du vänta någon timme. Man behöver ej stressa utan åk hem och laga middag i lugn och ro 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-05 12:34:00
   Svara
 • jag tycker verkligen dom hade gjort en sto förbättring, och blivit riktigt starka ju! ett svinkul avsnitt att se, såg de förut direkt när de kom ut, innan jag själv gav mig ut på en löprunda 🙂

  Frida 2014-06-04 21:27:00
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja ellerhur så himla duktiga. jag blev så stolt över dem då de verkligen gjorde grymma förbättringar på riktigt 🙂 Härligt! Hoppas löprundan var skön! Kramis

   idawarg 2014-06-05 12:35:00
   Svara
 • Tack för att du svarade, har du tips på vad man kan äta för frukost, mellanmål, lunch osv för att gå UPP i vikt? Och vad för slags styrke övningar rekommenderar du för en tonåring? Vad man ska äta före och efter träning och hur många ggr man ska göra övningen. Dock så har jag ingen smoothiemixer som alla säger att smoothie är nyttig. Och jag äter inte så mycket heller.. Jag äter inte fisk, jag äter kyckling ibland och kött ibland.

  Anonym 2014-06-04 20:59:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du! Man ska äta samma mat som när man vill gå ner i vikt dvs. bra, ren och närigsrik mat utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. Vill man gå upp i vikt ska man bara öka mängden mat. Du kan köra samma styrkeövningar som vem som helst. Var noga med teknik och satsa på fler reps och lite minde vikter. Kramis

   idawarg 2014-06-05 12:37:00
   Svara
 • Bra tips!

  Nu workoutvideo ute nu!

  sofienordberg.se

  sofienordberg.se 2014-06-04 20:48:00 http://sofienordberg.se/
  Svara
 • Jag bara älskar din blogg! Så himla bra, kikar in nästan varje dag. Du tränar styrketräning och är bra på kost. Men jag undrar några frågor som jag har letat överallt men allting står olika. Tex om man äter nyttigt så går man ner i vikt och om man ska gå upp i vikt måste man äta onyttiga saker. Men till frågan.
  Jag är en tjej som är tonåring och jag har ingen hobby (typ innebandy och fotboll) och jag rör aldrig på mig. Bara när jag går till skolan och hem, sammanlagt blir det ungefär 5-6 kilometer. Jag är smal och jag har ABSOLUT ingen form på mina lår. Jag vill bli fylligare i kroppen, iallfall lägga på mig mer fett och muskler i låren. Jag vill träna typ som innebandy för nu blir jag intresserad, men jag är fruktansvärt rädd för att bli ÄNNU smalare. Om man säger helkropp så är jag helt rak i hela kroppen. Jag vill få rakare vid innerlåren sedan BREDARE och STÖRRE vid ytterkanten av låren. Jag vill träna utan att gå ner i vikt och utan att bli smalare. Vet du hur jag ska göra? Vad man kan äta osv?
  Lång text.. Hoppas att du orkade läsa allt. Alla sidor står det helt olika svar. Jag vill bli större och få plattare mage och breda/större lår..

  Älskar din blogg!

  Anonym 2014-06-04 19:57:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! För att gå upp eller ner i vikt gäller samma slags kost, dvs, bra och ren mat med mycket näring. När man ska gå upp i vikt krävs dock mer mat. Har man svårt att lägga på sig så är styrketräning kalas. Jag har lite samma ”problem” som dig och har svårt att lägga på mig på benen. Det som hjälper bäst för att få form på dem är lite tyngre styrketräning, undvika långdistans cardio och massa bra mat. Kram på dig

   idawarg 2014-06-04 20:26:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!