EN DAG MED SHAPE UP MAGAZINE

Vilken otroligt rolig dag jag hade igår tillsammans med teamet från ShapeUp Magazine. Hängde tillsammans i fotostudion från 9.30 till nästan 18.00. Fotade omslag, träningsbilder, blev intervjuad och hade det grymt trevligt! Vilket proffsigt team! Ni får inte missa Julinumret av detta härliga magazin! 🙂

Tog massa backstagebilder men eftersom outfits och övningar är hemliga så är denna selfie det enda jag kan bjuda på för tillfället.

bild (4)Shit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var har du köpt skalet??:)) Du är asgrym och fett stark, kämpa på!

  Clara 2014-06-01 19:55:00
  Svara
 • Det vore väldigt roligt att få se bilder/filmen från din discotid 🙂 jag är själv gammal discodansare så det vore superkul att se dig dansa och massa bilder.

  daniella 2014-05-30 10:47:44
  Svara
 • Du ser fantastisk ut Ida!! Roligt att du medverkar i ShapeUp, en härligt tidning som blir ännu bättre med dig i! 🙂 kramar!

  Lisa 2014-05-30 10:38:14
  Svara
 • Hej Ida.

  Jag är en ung tjej som tränat hela mitt liv men det är nu på senare dagar som jag börjat träna mer seriöst. Ett område jag alltid haft svårt att träna är nedre delen av magen, precis under naveln. där dom flesta har en liten bula. min fråga är då om du har något bra tips på övningar för nedre delen av magen.
  I övrigt så är din blogg och youtube kanal toppen, använder dina övningar i stortsett varje pass.
  Du är grym! 🙂

  bejan 2014-05-30 10:35:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!